Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Opdag Sydens køkken med Buonbio fra Italien!

Buonbio-bogen - 56 sider sprængfyldte med spændende opskrifter fra det italienske køkken - kun 10,- kr.! 

Hvem drømmer ikke om Sydens solrige landskaber om det blå, blå Middelhav og om det traditionsrige italienske køkken med dets væld af farver, dufte og smagsoplevelser, der er lige så fascinerende og harmoniske som den rige og frodige natur, hvorfra det henter sine råstoffer?

Italiensk madkultur er ikke som fransk eller tyrkisk et overklassefænomen, men er udviklet med rødderne i den jævne befolknings ofte beskedne levevilkår og præget af en dybtliggende respekt for naturens gaver i deres oprindelige og uforfalskede form. Tingene manipuleres ikke til ukendelighed, men komponeres
så naturlige som muligt til glæde for både øje og gane og således, at næringsbehovet dækkes på en afbalanceret måde med pasta, grønsager og frugt som de dominerende bestanddele. Italienernes skabende fantasi og deres fremragende råstoffer har altid kompensere for de begrænsede økonomiske muligheder. Hvem tænker på, at raffinerede pastaretter og den verdensberømte pizza oprindeligt er opstået hos den fattigste del af befolkningen i Napoli for mere end 200 år siden?

Den bedste middelhavsdiæt er næsten vegetarisk eller laktovegetarisk, fordi ost i årtusinder har været en del af denne diæt. Undersøgelser viser, at øget brug af grønsager, frugt og fiber er forbundet med en lavere forekomst af civilisationssygdomme som cancer, hjertelidelser, fedme og visse nervelidelser.

Grønsager og frugt spises i Middelhavslandene gerne som råkost og sørger for en rigelig tilførsel af vitaminer, mineraler, antioxidanter og phytonæringsstoffer. Rødt kød, æg, animalske fedtstoffer og mejeriprodukter spiller en langt mindre rolle end hos os. Vin betragtes som et næringsmiddel, der indtages i moderate mængder sammen med måltiderne. Stærke drikke forekommer sjældent.

Firma KI Group S.p.A. har sammen med producenter af økologiske fødevarer af høj kvalitet udviklet et stort antal specialiteter fra det italienske køkken. Fremstillet i Italien med traditionelle forarbejdningsmetoder af råvarer af høj kvalitet. For næsten alle produkter ligger ingredienserne af økologisk oprindelse på over 95%. Det kan De smage!

Firma KI Group S.p.A. har hjemme i Ligurien i den nordvestlige del af landet, et område, der er kendt for sit fremragende klima og fornemme landbrugstraditioner.
I Italien har KI Group S.p.A. i 20 år været indbegrebet
af førsteklasses økologisk dyrkede produkter.


 
Buonbio bogen:
Denne lille opskiftsbog indeholder mange tips, som kun kendere af et italienske køkken er fortrolige med. Forhåbentlig kan den give Dem lyst til at gøre den daglige menu både mere spændende og sundere med nogle af de mange specialiteter fra det italienske middelhavskøkken - gastronomi der er begejstrer!

 

 

56 sider sprængfyldte med spændende opskrifter fra det italienske køkken - kun 10,- kr.! 

Health News 2000.