Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antitræt-energi lecithin-drik

Fjerner træthed i løbet af 20 minutter

1 spsk. Lecithin granulat
1 spsk. Sportsdrik nr. 1 (ginkgo  guarana)
1-2 Amazing pulver

Vådrøres eller blendes/mixes sammen med 1-2 glas LIMA RÊV'RIZ risdrik.
NB! Bør ikke indtages 3-4 timer før sengetid, da det kan gøre det vanskeligt at falde i søvn. Ovenstående er en interessant opskrift til fødevareproducenter.

RÊV'RIZ 
Risdrik 
Denne forfriskende drik har med sin let sødlige, naturlige smag erobret hjertet hos unge og gamle. Med sit høje indhold af kulhydrater er det også en glimrende energidrik for sportsudøvere. RÊV'RIZ kan bruges som erstatning for mælk og sojafiltrat: i cornflakes, mysli, desserter, kaffe eller the. Desuden er RÊV'RIZ en drik for dem, der er allergiske over for sojabønner. 

RÊV'RIZ leverer som tørstslukker og energidrik kulhydrater i form af sammensatte sukkerstoffer (maltodextrin og maltose). Disse er fuldstændigt nedbrydelige og let optagelige. Indholdet af havsalt letter væskeoptagelsen og stimulerer tørsten. Således holdes kroppen i ligevægt. 

Hvor meget? For at opretholde blodsukkerspejlet under sportsudøvelsen er det anbefalingsværdigt at indtage mindst 30-60 gram kulhydrat pr. time. Det svarer til 0,25 til 0,5 liter RÊV'RIZ pr. time før eller under sportsudøvelsen. 

Ingredienser 
RÊV'RIZ Original: Vand, LIMA ris*, LIMA tidselolie*, LIMA havsalt, naturlig aroma: vanille. 

RÊV'RIZ Choko: Vand, LIMA ris*, kakao* (1%), LIMA tidselolie*, LIMA havsalt, naturlig aroma: vanille, LIMA havsalt, algeekstrakt. 
(* = økologisk dyrket) 

RÊV'RIZ Original er pakket i en tetrapakning med 0,5 l og 1 l, RÊV'RIZ Choko i 0,5 l. 

Health News 2000

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012