Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Klitrose-bøger - inspiration og sund fornuft

Forlaget Klitrose - Sverrigsgade 49 - 2300 København S. Bøgerne kan købes i boghandler, helsekostforretninger og specialforretninger.

Klitrose udgiver bøger inden for psykologi, terapi, ernæring og helse ud fra et holistisk, økologisk helhedssyn. Der lægges både vægt på sygdomsbehandling og på det forebyggende sundhedsarbejde. De fleste forfattere har erfaringer inden for det etablerede sundhedssystem f.eks. som farmaceuter, fysioterapeuter, læger og sygeplejersker.
Alternativ behandling bygger på århundreders erfaringer og gode resultater, som ikke er bevist ved såkaldte dobbeltblindforsøg. Men det er 80-90% af lægernes behandling heller ikke. Og til forskel fra medicinsk behandling giver akupunktur, kiropraktik, urter, zoneterapi og fornuftige kostomlægninger ikke sundhedsskadelige bivirkniner.
Klitrose tilstræber at udgive sobre bøger, der holder i mange år og som inspirerer og lægger grunden til et helt og levende liv.


Eva Lydeking
OPTIMAL NÆRING og NY NÆRING

Bind 1: Ernæringslære
Kostvaner, Mad i balance, Faste og udrensning, 622 sider kr. 888,-

Bind 2: Mad og Terapi
Allergi og overfølsomhed, Blodsukker, Immunsystem, Stress, 384 sider kr. 278,-

Bind 3: Mad og Terapi
Svampe og candidiasis, Tungmetaller, Kræft, 226 sider kr. 228,-

Bøgerne samler og gennemgår nye og gamle landvindinger inden for ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning under hensyn til vestlige og østlige ernæringsteorier med udgangspunkt i følelsesmæssige og kulturelle grunde til at spise, som vi gør. Det har vist sig, at mange sygdomme og ubalancer forårsages af ernæringsmæssige skævheder, og at de kan helbredes eller mildnes, når grundlæggende biokemiske forhold normaliseres. Hovedbudskabet er økologi: På celle-, menneske- og globalt plan.


Eva Lydeking-Olsen
 
STÆRKE KNOGLER HELE LIVET Forebyggelse og behandling af knogleskørhed 
208 sider. 
Hvis du allerede har skrøbelige knogler, er der hjælp at hente - knogletab kan mindskes og genopbygning er ofte mulig. Lær, hvordan du ved hjælp af ernæring og andre naturlige hjælpemidler kan forebygge problemerne senere i livet. Tag fat i livsstilen og læg grundlaget for et helt, levende liv - også når du bliver gammel.


Eva Lydeking
 
HAR DU SVAMP? 
112 sider.
 
Mange, mange mennesker - og især uhyggeligt mange børn og ældre - har svampeinfektioner i tarmen. Svampen Candida nedsætter immunforsvaret, kan give infektioner, skedekatar, overfølsomhed, eksem, overvægt, humørsvingninger


Eva Lydeking-Olsen 
ER DU FØLSOM
 
Om overfølsomhed og allergi 
288 sider.
 
Flere og flere får allergi. En femtedel af landets befolkning lider af overfølsomhed og allergi. Det er klare signaler om ubalancer i kroppen, der kan udvikles til alvorlige sygdomme, hvis kroppens balance ikke genoprettes. Årsagerne kan være uhensigtsmæssig levevis, forkerte kostvaner, dårlig kvalitet af madvarerne og et svækket immunforsvar, der ikke kan klare skadelige miljøpåvirkninger. Forfatteren giver svar på, hvad man kan gøre.


Eva Lydeking-Olsen 
KREATIV HVERDAGSMAD
 
OG HELBREDENDE KOSTVANER 
386 sider.
 
"Kreativ hverdagsmad og helbredende kostvaner" er en bog om personlig og individuel tilpasning af den daglige kost. Den giver mulighed for at tage hensyn til medfødte, miljø- og stressbetingede faktorer, når man skal finde en kost, der hjælper til optimalt velvære.


Mia Damhus 
HARMONISKE HORMONER
 
160 sider. 
Om unormal hårvækst, overvægt, sukkersyge, menstruationsforstyrrelser, forhøjet blodtryk og kolesterol. Som et samlet sygdomsbillede kaldes det syndrom X. 
Få en forklaring på, hvorfor slankekure ikke virker på dig og få vejledning i kostændringer, der afhjælper og giver velbefindende.


Marianne Fjordgaard 
SPIS DIG GLAD depression og vinterdepression
 
160 sider. 
Det positive i denne bog er, at vi altid selv kan gøre en indsats. I stedet for at lade sig behandle og være passiv i sygdomsprocessen, kan vi vælge og tage aktiv del i vores sundhedsproces. Bestemte madvarer og sammensætningen af vore måltider, danner de samme processer i hjernen som "lykkepiller" og anden nervemedicin. Kostfaktorer, vitamin og mineralmangel er ofte oversete årsager til depressioner.


Frede Damgaard
 
DE "SKØRE" KVINDER 
64 sider.
 
Denne bog er skrevet for at undgå den ekstreme sygeliggørelse af knogleskørhed og for at give dig den oplysning, der giver mulighed for selv aktivt at gøre noget for ikke at blive "skør" - det kan forebygges og afhjælpes.


Isaac Golden 
VACCINATION En gennemgang af risiko og alternativer
228 sider.
Den "store" vaccinationsbog, der giver grundig og veldokumenteret information om børnevaccinernes skadevirkninger og om alternativerne. Forfatteren er homøopat og har en doktorgrad i naturmedicin. Oversætteren er læge.


Ellen Møller
 
Spis dig til PSYKISK BALANCE - og en sund arvemasse 
144 sider.
 
Mineraler, vitaminer og kostens betydning for den psykiske balance er ofte ukendt eller undervurderet. Konkrete eksempler følges op af kostplaner.
Hensigten med bogen er at hjælpe nervesvækkede mennesker til selv at kunne tage hånd om problemerne i tide. Man vil kunne opnå fine, varige helbredsresultater helt uden brug af medicin.


Ellen Møller 
MED GODT SKAL ONDT FORDRIVES
 
96 sider. 
Bogen er en håndsrækning til alle, som gerne selv vil gøre en indsats for at bevare et godt helbred. Og til alle, der plages af lidelser, som de må "lære at leve med". Sundheden kan genoprettes med rigtig kost og evt. vitaminer og mineraler.


Ellen Møller
 
SVAMPEPROBLEMER OG
128 sider.
 
Erfaringerne viser, at en stor del af vor tids mest almindelige sygdomme kan have rod i svampeproblemer. Det gælder fødemiddelallergi, hals-og bihulebetændelse, gigt, ledproblemer, mavesmerter og nervøsitet.


Ellen Møller
Spis dig fra LEDSMERTER, GIGT og...
En kogebog
410 sider.

Gigt og ledsmerter kan helbredes uden brug af medicin. Forfatteren fremlægger dokumentation for sine behandlinger, der består kostomlægning og begrænsning af stimulanser i en afgrænset periode. Bogen indeholder et væld af gode og velsmagende madopskrifter.


Ellen Møller 
LÆKKER MAD MOD GIGT
 
214 sider/248 sider indbundet med farveillustrationer 
En forkortet udgave af Spis dig fra GIGT
... Efter en kort gennemgang af gigtproblemer er der et væld af dejlige madopskrifter ud fra danske madtraditioner med sovs og kartofler af gode råvarer, kombineret med den rigtige syrebasebalance og fedtstofsammensætning.


Dorte Juul Poulsen 
HERPES - nej tak
 
Forebyggelse og behandling af Herpes Simplex 
96 sider.
 
Mange går rundt med en permanent Herpes-infektion, der svækker immunforsvaret, så andre sygdomme får frit spil. Man føler sig træt og udmattet og har ikke lyst til at gå i gang med noget. Ind imellem er der synlige udbrud af sår.

Lene Boisen 
KLARE ØJNE OG MERE LIV
 
128 sider. 
Denne bog er skrevet for at give dig mulighed for at prøve en gennemsnitskost, der vil styrke dig og langsomt åbne dig for en kontakt med, hvad der er godt for lige præcis dig. Bogens mange velsmagende opskrifter giver mulighed for gradvis at ændre kostvaner.


Hanne Kirstein
 
TANG en gave fra havet 
100 sider.
 
Tang er et gammelt og meget næringsrigt og værdifuldt fødemiddel. Det indeholder stort set alle de mineraler og vitaminer, vi har brug for. Tang har - som det eneste fødemiddel - egenskaber, der både forebygger optagelse af stråler, radioaktivitet og forurening i det hele taget og kan udrense de samme ting fra vores organisme.


Stephen T. Chang 
HEMMELIGHEDEN VED DEN SLANKE LINIE
 
Oversat af Dita Mendel 
112 sider.
 
De overflødige kilo forsvinder i et samspil mellem: Ændrede kostvaner (uden at sulte), nemme kropsøvelser, massage og urter. Det hele bygger på den 6000-årige taoistiske tradition, som igen og igen beviser sit værd, også i nutiden.


Georg Borchorst 
URTER OG URTEMEDICIN I Danske urter 226 sider.
 
URTER OG URTEMEDICIN II Urter i ayurveda og kinesisk medicin 128 sider. 
Disse bøger giver i et forståeligt ordvalg omfattende oplysninger om en bred vifte af urter, som er almindelig kendt i folkemedicinen - baseret på de nyeste landvindinger fra etnomedicinsk, kemisk, medicinsk og farmaceutisk videnskab. Det er bogens mål at hjælpe til effektiv og forsvarlig behandling og selvbehandling med urter, samt at afmystificere denne effektive behandlingsform.


Sari Norkola 
DUFTE AF KÆRLIGHED
 
112 sider. 
Lær at bruge sensuelle bade, kropsolier, duftlamper og parfumer mv., der åbner for duftenes opløftende virkning på krop og sind. Bogen fortæller om principperne i aromaterapien og i sensuel massage. Du kan vælge de olier, du selv og din kæreste har brug for under de forskellige faser i jeres forhold.


Vita Damsø
 
DET SUNDE REJSEAPOTEK 
48 sider
 
Rejseapoteket skal tilpasses rejsemål, rejsemåde og personlige behov og kan planlægges ved hjælp af bogens skemaer og tekst. Rejseapoteket fra tre forskellige rejsemål gennemgås. Læs, hvordan du kan forebygge og helbrede mange rejsesygdomme med urter, vitaminer, mineraler og homøopati.


Guylaine Lanctot
MEDICINENS MAFIA
Oversat af Børge Messell og Palle Gad
192 sider.

Pressen skrev:

"For os danskere er begrebet mafia hjemmehørende syd for Alperne, en behagelig distance. Tanken om mafiaer og alt deres væsen er os imod. Men en "Medicinens Mafia" er nok en endnu værre tanke." 

Sådan skriver speciallæge Palle Gad som forord i bogen "Medicinens Mafia". En bog, der er skrevet af den canadiske læge Guylaine Lanctot. Bogen, der er udgivet på forlaget Klitrose, indeholder uhyggelige beskrivelser af kemisk medicinbrug og bivirkninger. 
Guylaine Lanctots bog handler også om vacciner, og hun beskriver bl.a., hvorfor hun mistænker en bestemt vaccine for at fremkalde AIDS. Hun redegør for diverse teorier om cancer, om hvor mange penge der anvendes på medicin, og hvor meget industrien tjener. 
For Guylaine Lanctot, der har en bred og helhedspræget opfattelse af os mennesker, hører krop, psyke, energi og ånd nøje sammen. Hvis et menneske er sygt, bør man behandle alle fire aspekter på en gang og ikke blot udskrive en recept på en bestemt pille, f.eks. til for højt blodtryk. 
Guylaine Lanctot har arbejdet i 25 år som læge i henholdsvis Canada, USA og Frankrig, og hendes bog er bestemt ikke for sarte sjæle, der blindt tror, på, at sundhedsvæsnet kun er til for patienternes skyld. 

(Lene Hansson i UDE  HJEMME). 

Health News 2000

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012