Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Thea Go’ er go’ for en træg mave

art-theago- hjælper også på den slanke linje!

Historie
Den første medicinske dokumenta­tion for sennes stammer ligesom planten selv fra den arabiske kultur­kreds. I det 9. århundrede e. Kr. nævner den libanesiske læge Sera­pion den Ældre fra Baalbeck denne plante, og noget senere henviser den egyptiske læge Isaac Judaeus til, at ”sennesmidlet fra Mekka er det ypperligste”. Hvilken betydning sennes havde i det arabiske middel­alders medicin, fremgår også deraf, at araberne ikke blot har overleveret os viden om plantens virkning, men også dens navn: sennes, som er lig med sanna, hvilket er arabernes århun­dredegamle navn for planten.      

I 1500-tallet blev sennesblade anbefalet af Theophrastus Bombastus von Hohenheim, der opnåede berømmelse under navnet Paracelsus.

Flere og flere mennesker lider i vor tid af træg mave og vanskelig fordøjelse, et forhold der ofte er ledsaget af utilpashed, træthed, manglende virkelyst og et generelt ringere velbefindende. Ofte er unødvendige vægtproblemer forbundet med denne tilstand,

Thea Go' er et urgammelt sundhedsmiddel - også for det moderne menneske. Det indeholder overhovedet ingen kunstige stoffer og er på ingen måde medicin. Det virker på en helt naturligt normaliserende på mave- og tarmfunktionerne. Virker fra mildt løsnende til stærkt afførende alt efter den indtagen mængde.

Gennem regelmæssig fordøjelse bliver hele organismen beskyttet mod forstyrrelser, der har deres oprindelse i urent blod, stofskiftet bliver stimuleret, overflødigt fedt udskilt.

På denne måde virker Thea Go' direkte affedtende/slankende og får derved også en effektiv virkning på uren hud og ansigtsrødme. Dæmper tarmgæringen og virker sænkende på blodets kolesterolspejl.

Ved sin stimulerende virkning på stofskiftet kommer Thea Go' også til at virke imod opstød og for megen mavesyre. Den normaliserende virkning på tarmfunktionen er helt enestående - selv den mest obsternasige cementmave vil med regelmæssig brug af Thea Go' fungere helt naturligt.

Thea Go' består af tørrede, findelte frugtbælge og blade fra specielle vildtvoksende Cassia-arter, der gror i Sydindiens Nilgiri Bjerge.

På et internationalt videnskabeligt symposium i Tyskland maj 1987 blev det bekræftet, at indholdsstofferne i Thea Go' virker som et ideelt mave- og afføringsmiddel.

Man gjorde opmærksom på betydningen af den korrekte dosering: så lidt som muligt, og netop så meget som nødvendigt.

Det anbefales at følge doseringen på etiketten nøje.

Forhandles som tabletter, the og thebreve af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

Kilde: Magasinet SUNDHED & VELVÆRE

 

Paracelsus anbefalede alle­rede
i 1500-tallet sennes som afføringsmiddel

Health News 2000