Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ActiVin® - stærkere end C, E og betacaroten

art-activinActiVin® er en rig, naturlig blanding af biologisk aktive flavonoider, herunder proanthocyanidin monomerer (f.eks. catechin, epicatechin, gallocatechin og epigallocatechin) og oligomerer (f.eks. kæder af to, tre, fire eller flere monomerenheder, kaldt dimerer, trimerer, tetramerer og højere oligomerer). Uafhængige undersøgelser bekræfter det høje indhold af proanthocyanidiner og en naturlig balance af biologisk aktive flavonoider i ActiVin®. Danmarks populære radiodoktor Carsten Vagn Hansen har flere gange omtalt ActiVin® positivt.

Mere end 30 in vitro og in vivo tests viser, at den unikke sammensætning af flavonoider i ActiVin® ikke blot er biotilgængelige, men en stærk eliminator af frie radikaler og en kraftig hæmningsfaktor over for celleskader, påførte af frie radikaler.

In vivo undersøgelser viser, at ActiVin® er let optagelig og føres til de væv, hvor dets evne til at beskytte DNA og cellemembran lipider imod angreb af frie radikaler er signifikant højere end vitaminerne C og E og beta-caroten. Flavonoider er naturligt forekommende, vandopløselige, polyphenole antioxidanter, der findes ikke bare i røde druer, men også i mange andre frugter (f.eks. æbler) og grønsager (f.eks. løg) og i grønne og sorte theer.

En undersøgelse af den beskyttende virkning af ActiVin® over for tobakspåførte celleskader og død blev offentliggjort i maj 1999 i Free Radical Biology and Medicine.   Forskere fra Creighton University, Long Island University og University of Nebraska Medical Center viste, at ActiVin® beskyttede orale keratinoceller hos mennesker mod tobakspåført oxidativt stress og apoptotisk celledød bedre end vitaminerne C og E, hver for sig eller kombineret.

ActiVin® 90 kapsler (50 mg) forhandles af helsebranchens specialforretninger.

Ref.: D. Bagchi: Protective Effects of ActiVin®, Creighton University, Omaha 1996.

Health News 2001

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012