Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Blod på menuen!

Der udvises en forbløffende opfindsomhed, når det drejer sig om genbrug. 

Forbrugerne har efterhånden skullet lægge krop til mange slags initiativer på levnedsmiddelområdet. F.eks. anvendes brusk, sener og frysetørret flæskesvær i kødvarer og deklareres som animalsk protein (godkendt af Fødevaredirektoratet). Kloakslam bruges som dyrefoder, og kød og benmel fra kadaverfabrikker gives i foder til malkekvæg. Blodpulver indgår som tilsætningsstof i pølser og farsprodukter (godkendt af Fødevaredirektoratet), og blodplasma tilsættes franske vine. Som et af de seneste tiltag kan nævnes jernkapsler, der fremstilles af blod og markedsføres som kosttilskud under sløringsnavnet hæmojern (godkendt af Fødevaredirektoratet). 

Vi mener, at det er vigtigt at oplyse, at folk ikke behøver at gøre sig til vampyrer for at normalisere deres jerndepoter gennem kosttilskud. Jern med Molasse kapsler (godkendt af Fødevaredirektoratet) er nemlig fremstillet uden blod, er ikke-stoppende og har siden 1978 været et prisgunstigt kosttilskud, når det gælder om at få dækket det jernbehov, der ikke bliver dækket gennem kosten. 

Men du skal huske på, at det først og fremmest er gennem kosten, at du skal få dine næringsstoffer. Hvad angår jern, skal du spise flere grønne grønsager, f.eks. karse, purløg, spinat, grønkål, ærter, bønner, salat og broccoli. 

Er mave/tarm ude af balance på grund af forurenede fødevarer, penicillin og antibiotika, er næringsoptagelsen muligvis mindre effektiv. En normalisering kan finde sted ved at indtage ½-1 glas vegetabilsk mælkesyredrik med 10 navngivne syreresistente mave/tarmstyrkende mælkesyrebakterier efter hvert måltid. 

Health News 2001

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012