Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin - Danmarks bedste og mest prisgunstige fiberprodukt

Trods konkurrenters tilsætning af sukker, karamelfarve og andre stoffer til deres produkter, sælges Skallin med maksimalt pentoseindhold, 100% rent og klart billigst!

Her er beviset:

art-skallinSkallin -  et kontrolleret naturmiddel - har et særligt højt pentoseindhold i sammenligning med frugt, grønsager og kornprodukter og klid.

Skallin  er et positivt, neutralt smagende fiberprodukt, der kun bør indtages udrørt i f.eks. vand, mælk eller yoghurt.

Anv.: 1. spiseskefuld 1-3 gange daglig.

PS: Hvis kraftigere virkning ønskes, kan man supplere med Thea-Go' tabletter, der i sin naturlighed har kontant afførings- og pentoseværdi. 

Pentoseindholdet i forskellige produkter:

Skallin 80%

Konkurrerende produkter 

med sukkerstoffer, farve 

og kemikalier 50%

Klid 24%

Rugbrød 6%

Havregryn 2,13%

Gulerod 0,3%

Æble 0,3%

Kilde: P. Helms, Næringsstoftabeller, 1978.

Naturmidlet der virker!  Naturlig og nem at indtage, smagsneutral, behageligt afførende, hæmmer slaggeaflejringer i vævet, slanker, ideelt i fastekure, sundere hud, bedre humør!

Dette simpelthen ideelle, tarmnormaliserende produkt er uovertruffet i sin virkning. Sammenlign det endelig ikke med klid eller afførende tabletter! Det giver nemlig tarmen både fiber og gel, der binder kropsgifte, som således efterhånden føres ud af kroppen.

Tarmens peristaltik kommer takket være  Skallin  til at fungere perfekt, og optagelsen af en mængde negative gæringsstoffer forhindres. Bedre tarmfunktion giver et bedre stofskifte, en sundere hud og mindre vævsophobninger (fedme).

Med  Skallin  opnår man en oprydning/rengøring af udposninger på tarmene (divertikler), hvad der er at betragte som positivt også set ud fra fastesynspunkt, idet man med fasten tilstræber en total renselse af kroppen.

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer
Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%! (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Ja,  Skallin  kan sågar give et bedre humør!

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012