Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ægte Venustorn® - mere info

Forurenet vand og jord - forpestet luft - skadelige kemikalier i kosten. Nye og interessante fakta om Ægte Venustorn®   med virkespekter fra eksem til gigt og reumatiske lidelser

art-djaevleklofarveIndre forurening.  Rens dit legeme! Sænk rettidigt urinsyre- kolesterolmængden, der kan føre til  reumatisme og arterieforkalkning.  Hvad kan man gøre, hvordan kan man beskytte sig? I dag kender vi Ægte Venustorn®'s stærkt afgiftende og  afslaggende virkning  på stofskiftet. 

Det sker ofte, at den, som drikker tre kopper the dagligt eller indtager tabletter, allerede efter nogle få dage vil få en mørk og ildelugtende urin. Så mange stofskifteslagger bliver udledt! Skadelige stofansamlinger i legemsvævene vil også hurtigt udskilles.

Omverdenens gifte er en stor risiko. Leveren, som må trække hovedlæsset i afgiftningen, er i mange tilfælde overbelastet. Derfor er gentagne kure med Ægte Venustorn® the eller kapsler meget vigtig, da den løbende frigør og udskiller en mængde ophobede fremmedstoffer i kroppen.

I Vesten kommer reumatiske sygdomme på andenpladsen.  Ved reumatisme forstås en akut eller kronisk, ofte meget smertefuld og feberagtig sygdom i led, muskler, bånd, sener og nerver, som spiller stærkt ind på det almene velbefindende. Følgen er som oftest stive led. Der indlægges ca. 40.000 mennesker med gigt i Danmark, og Gigtforeningen med sine 200.000 medlemmer beviser, at problemet er stor. 

I Tyskland ligger de reumatiske sygdomme på andenpladsen. Der findes et tidsskrift udelukkende for reumatisk forskning. Eksistensen af et tysk selskab for reumatologiart-venustorn, et østrigsk forbund til reumatismens bekæmpelse og ligeledes et schweizisk selskab for reumatologi er vidnesbyrd om den udbredelse, denne sygdom har.

Mennesker med reumatiske sygdomme må man beklage. Den syge ved det selv bedst. Man bliver trøstet: »Reumatisme er ingen farlig sygdom, man dør sjældent af den«. Denne trøst kan ikke lindre den gigtlidendes smerter, den giver ikke mulighed for liv og arbejde, for sport og leg.

Forhåbning og skuffelse veksler, til sidst fører resignationen til afkald. Man kender den gigtplagedes mærkede ansigt. Det er millioner, som denne sygdom har frarøvet livsglæden eller netop er i gang med det. Hører De til dem? Giv ikke op! Fortvivl ikke! Et middel kan hjælpe i mange tilfælde. Et middel, som i århundreder blev holdt hemmeligt i en fjern verdensdel. Det er nu blevet genopdaget i Europa.

Mennesker, der længe har lidt af denne sygdom, har i tidens løb vænnet sig til de ulemper, der følger med. Det er godt. Men dette for læger uløselige problem bevirker også, at den syge - især når hans forsøg på at helbrede sygdommen kun har mødt skuffelser - aldrig mere vil tro på medikamenternes virkning og vil have tabt troen på en forbedring af sine lidelser. Han er skeptisk. Han giver op. Han begynder at føje sin skæbne. Men her bliver han offer for en stor fejltagelse. 

I vor tid fører den lægelige kunnen og forskning mere og mere ad nye, ukendte veje, der muliggør forbavsende helbredelse, som genopdagelsen af gamle, længst forglemte kundskaber fra fremmede lande. 

Her kan nævnes  Ægte Venustorn®. Allerede i århundreder har man i visse dele af Afrika kendt til denne droges store betydning og helbredende virkning ved reumatiske tilstande. Også syge, som forlængst har vænnet sig til deres gigtbesværligheder, og som har opgivet ethvert håb om bedring, bør forsøge at gennemføre en kortere eller længere kur med Ægte Venustorn®.

Statistisk set står gigten på en førsteplads, hvad angår arbejdsfrafald og invaliditet. I Schweiz betaler man 60 millioner franc årligt til tuberkuloseramte, men 300 millioner til gigtplagede. Hos hvert enkelt menneske fremtræder gigten forskelligt. Derfor er den lægelige undersøgelse en ubetinget nødvendighed for at udelukke andre sygdomme. Men har lægen eller naturlægen fastslået, at det er gigt, bør man ikke straks give op eller blive skeptisk, og man må heller ikke begynde at betragte sin tilvænning til sygdommen som en lindring. For gigtens følgesymptomer, der altid kan dukke op, må tages ligeså alvorligt som sygdommen selv. Der findes sygdomme, hvis lidelser man kan affinde sig med. Gigt hører ikke med hertil. Gigten må man, hvis man elsker livet og sundheden, kæmpe kraftigt imod. 

bog-medicinmandStart f.eks. med at læse bogen  »Medicinmandens Hemmelighed«.

En sand gave, vi har fået gennem naturen.  Mange afrikanske jungle-medicinmænd bevogter stadig urgamle erfaringer som en hemmelig medicinsk skat til at styrke og befæste deres status i deres virkeområde. En af disse er planten  Amara Hapagos Spinosum 1 DC. Efter det første regnskyl spreder den sig på stepperne. Fra knoldede rødder vokser unge skud. Deres lysende, røde blomster gløder i sollyset. 

Det er ikke ret lang tid siden, det lykkedes os at isolere rodens bestanddele. Hvad så man? At de indfødte i Afrika som i deres overtro betragtede (her i Danmark kaldet Ægte Venustorn® som et vidundermiddel, troede på noget, som man i dag videnskabeligt har påvist. Vi ved i dag, at alverdens kemiske fabrikker ikke arbejder så eksakt og fuldkomment, som en enkelt lille plante i de helbredende planters rækker, som er givet os i gave fra Skaberens hånd - vel nok også en kendsgerning, som ikke begejstrer medicinalindustrien med dens syntetiske medicin. 

Ægte Venustorn® har ikke kun stået sin prøve ved  muskel- og leddegigt,  den bekæmper også  iskias og mavekatar, lever- og galdeblærebesværligheder, såvel som nyre- og urinproblemer.  Ægte Venustorn® er giftfri og let fordøjelig. Ægte Venustorn® viser i mange tilfælde spontane virkninger, hvor andre lægemidler kun har haft utilfredsstillende virkninger. Det er bevist, at Ægte Venustorn® påvirker vævsstofskiftet, hjertestyrken, at den udskiller stofskifteaffald, løsner sygdomsstoffer, der har sat sig fast i vævene, og uden at irritere nyreepitelet forøger den vandladningen. Ydermere har den vist sig som en meget  positiv støtte til stofmisbrugere,  der ønsker sig frigjort fra stoffer.

Det er Ægte Venustorn®'s særlige kendetegn, at normaliseringen af de sygelige organer fortsætter, til trods for at kuren er endt, hvis man også stopper kropsforureningen.

Kuren varer fra tre til seks uger, i vanskelige tilfælde også længere. Ægte Venustorn® kan også anvendes daglig i ½ styrke som bredtdækkende »fremmedstofudskiller« - en daglig forebyggelsesfaktor!

Materialister, helsekostforretninger, nogle apotekere og sidst, men ikke mindst stadig flere naturlæger forhandler den som en effektiv faktor, for at deres patienter kan få det bedre.

Ægte Venustorn er registreret for at undgå uvedkommende fyldstoffer og andre fremmede elementer. Råvarerne bliver løbende kontrolleret af fagfolk i Sydvestafrika.

Trods store anstrengelser for at skaffe Ægte Venustorn® nok (100 kg friske rodknolde giver kun ca. 6 kg tørsubstans), så er Ægte Venustorn® alligevel en af helsebranchens billigste og mest virkningsfulde droger.