Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

B-gær-vitamin flager - 100% naturlige og velsmagende

Hvem siger, at føden ikke har noget med sygdomme at gøre? Noget om B-vitaminers helseværdi i føden og noget om, hvordan helsebranchens mest omfangsrige og naturlige B-vitaminkompleks opstår og fremstilles.

Vigtige anvendelser af B-vitamin som kosttilskud

 • Modvirker:
  stofskifteforstyrelser
  hudlidelser
  kramper 
 • Støtter:
  proteinomsætningen
  nervesystemet
  produktionen af røde blodlegemer

Til produktion af Natur-Drogeriets B-gær vitamin flager  bliver der anvendt en speciel stamme af gær, arten  Saccharomyces cerevisiae. Denne art blev særligt udvalgt på grund af dens fortrinlige proteinsammensætning og meget høje vitaminindhold. Gæren vokser først i et kultur-medie, sammensat af rørsukker og/eller roemelasse, suppleret med mineralsalteopløsninger, hvori gæren vokser meget hurtigt. Efter melassesukkerets forvandling »høstes« gærcellerne ved hjælp af centrifuger. På samme tid vaskes gæren kraftigt med vand for at fjerne ethvert spor af melasse fra næringsmidlet.

På dette tidspunkt er det af fundamental vigtighed at huske, at  levende  gærs B-vitaminer ikke kan optages af den menneskelige eller dyriske organisme. Tværtimod har undersøgelser vist, at levende gærceller fjerner disse stoffer fra føden i tarmene, så at - populært sagt - levende gær nærmere synes at skade organismen end at forsyne den med værdifulde byggematerialer. For at få den mest mulige gavn af vitaminerne, som er i gæren, må alle gærcellerne dræbes. Dette gøres ved at tørre gæren ved en høj temperatur. Det er sådan, Natur-Drogeriets tørre, inaktive gærprodukt, B-gær-vitamin flager - den ideelle ingrediens i mange fødemidler - bliver produceret.

På en måde gør et velhavende samfund det muligt for millioner at udvælge deres daglige menu mellem rigt varierede fødevarer. Men denne mulighed sikrer ikke, at man opnår eller opretholder en optimal fysisk tilstand, for madvaner er ofte uforstandige og ignorerer det faktum, at »velsmagende« ikke nødvendigvis er ensbetydende med »sundt«.

En virkelig fyldestgørende kost forlanger proteiner såvel som kulhydrater, og moderne ernæringsteorier, i sær helsebranchen, fastholder, at vitaminer og bestemte mineraler i ubetydelige mængder (sporelementer) er uundværlige for sundheden. Med hensyn til proteinerne er det blevet fastslået, at deres kemiske sammensætning - især deres indhold af vigtige aminosyrer - er af afgørende betydning. 

Animalsk protein har den ideelle sammensætning, men desværre er verdens produktion af animalsk protein ikke tilstrækkelig til at imødekomme det verdensomspændende behov. Derfor blev en søgen efter en kilde til et fuldstændigt vegetabilsk protein påbegyndt. Et sådant protein er blevet fundet i gær. Gær, hvis betydning for den levende organisme har været kendt i århundreder, fra Bibelens første dage, kan fremstilles af billige kulhydrater som melasse, og er i stand til at omsætte uorganisk kvælstof til ideelt sammensat protein. Betydningen af denne protein-syntese i gær kan illustreres som følger:

En fuldvoksen ko, som vejer 500 kg og får det bedste kraftfoder, producerer kun omkring 400 g protein pr. 24 timer. Under dets vækst producerer 500 kg gær omkring 40.000-50.000 kg protein pr. time.

Foruden dette ideelt sammensatte protein indeholder denne specialgær også de mineraler, som er nødvendige for en tilstrækkelig kost, og alle  vitaminerne i B-komplekset  i en naturlig samhørighed.

Natur-Drogeriets stærke, velsmagende B-gær-vitamin flager er et fuldstændigt inaktivt gærprodukt, som - uden gærende virkning - er meget anvendeligt i fødevarer og som kosttilskud.

Vigtigste fødevareanvendelser:

 • krydderiblandinger  
 • mysli  
 • diætmad  
 • smagsforbedrer  
 • kiks og appetitvækkere  
 • energidrik   
 • babymad  
 • kødprodukter og farsretter

Natur-Drogeriets stærke, velsmagende B-gær-vitamin flager er et lysegult, ikke vandsugende produkt med en mild smag, som er helt dets egen. Dens holdbarhed er god, hvis den opbevares tørt. Kold opbevaring er ikke nødvendig.

Natur-Drogeriets stærke, velsmagende B-gær-vitamin flager har vist sig at være forbavsende varmestabile, selv om det er tilrådeligt at undgå en vedvarende opvarmning til 100 grader og derover for at undgå risikoen for at ødelægge de værdifulde vitaminer.

Natur-Drogeriets stærke, velsmagende B-gær-vitamin flager bliver produceret under fuldstændigt hygiejniske forhold, og hele produktionsprocessen er under konstant streng kontrol. Fortløbende forskning sikrer opretholdelsen af et højt kvalitetsniveau.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012