Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Unik Spirulina - mere info

art-vandrerUnik Spirulina - den mest ærlige og naturlige slankepille!

Facts om Unik Spirulina plankton:

 • ren vegetabilsk oprindelse, modnet under Mexicos varme sol.       
 • ingen kunstige tilsætningsstoffer, sukker eller konserveringsmiddel       
 • særdeles rig på æggehvide.       
 • Unik Spirulina  har et æggehvideindhold, der hører til blandt de højeste for rent vegetabilske produkter (65-71%). Det er et afstemt næringsrigt diættilskud, der overskygger sojabønners, osts, ægs eller mælks sammensætning  Unik Spirulina indeholder alle 8 livsvigtige aminosyrer, som kun kan fås gennem næringen.       
 • værdifuld vitaminsammensætning.       
 • Unik Spirulina  er en fremragende vitaminbidrager. Indholdet af B12 er 2½ gange så højt som i lever. Det er en af de rigeste kilder for provitamin A.       
 • højt mineralindhold.       
 • ideelt til vægtkontrol og slankekure, som energibidrager ved legemlig/åndelig anstrengelse, som proviant til vandrere, som tilskud til den daglige kost til rejsende, vikarer, studenter - til alle, som ikke laver mad selv, og som ikke ønsker bestandigt at spise på restaurant.

Hvem kan eller burde indtage Unik Spirulina?  Principielt er  Unik Spirulina  et »ualmindeligt« kosttilskud for alle og enhver. Alder spiller ingen rolle.

Unik Spirulinas  talrige og for legemet værdifulde bestanddele forøger den daglige kosts værdi mere end noget andet kosttilskud. Derfor spiller det ingen rolle, om man er tilhænger af det traditionelle køkken eller af et af de talrige diætkostsystemer.  Unik Spirulina  glatter mangler ud i ethvert kostsystem og lader dets fordele få en bedre virkning.

Alle indholdsstoffer i  Unik Spirulina-mikroplankton modner i naturens egne vækstprocesser og bliver ikke sammensat af kunstige udtræk i et laboratorium. Den, som jævnligt indtager  Unik Spirulina  (se brugsanvisningen), kan forholdsvis hurtigt fastslå den positive, energigivende virkning på legemet. Men  Unik Spirulinas  virkning, at det nedskriver den daglige næringsindtagelse, er dets tyngdepunkt:

Vægtkontrol og slankekure uden sult.  Dette er en ny måde at kontrollere legemsvægten på, til trods for at legemet bliver forsynet med flere næringsstoffer, end det tilsyneladende før var tilfældet. Hvis  Unik Spirulina  mikroplankton kapsler (ca. 5 kapsler) indtages 30 minutter før hvert måltid, er det overraskende at kunne fastslå, hvorledes sulten forsvinder, og man hurtigere føler sig mæt. Ofte kan det være tilstrækkeligt, således at et måltid kan springes over, uden at man har følelsen af, at man giver afkald på noget.

Legemets tøjlesløse trang til mad eller noget bestemt f eks. søde sager, er et sikkert tegn på, at legemet ikke er rigtigt ernæret. Ved utilstrækkelig kost eller ved legemets manglende evne til at optage og udnytte de tilførte næringsstoffer, uafhængigt af hvor meget man spiser, kan det hænde, at man vil have denne nagende trang efter mere. Men at spise er ikke det rigtige svar, for så sprækker legemet og vægten i fugerne.

Nu er det muligt at tilfredsstille legemets krav om næringsstoffer med  Unik Spirulina,  dette vidunderlige, naturlige vegetabilske produkt, som tilfører stofskiftet et bestemt næringstilskud med alle næringsstofferne. Og det med mindst mulige kalorier (under 100 pr. dag).

Unik Spirulina  er et spændende alternativ til de kunstigt sammensatte appetithæmmende laboratorieprodukter, til at gøre sig syg af sult eller prøve alskens diætplaner eller endelig til at opgive. Hvorfor bestemmer De ikke selv bevidst Deres vægt? Og det helt enkelt med et produkt fra naturens eget »laboratorium«, nemlig med det rent naturlige og vegetabilske  Unik Spirulina mikroplankton. Derved behøver De praktisk taget ikke ændre Deres daglige kostnormer. Selvom det selvfølgelig er anbefalelsesværdigt mest muligt at spise en fuldstændig og biologisk kost og søge at undgå de såkaldte civilisationsprodukter.

Fastekure.  I århundreder har fastekure været anset som væsentlige for den åndelige og legemlige renselse. Problemet har dog været, at ikke enhver kunne gå lige til sådan en kur, for de daglige forpligtelser blev for store og kom til at lide under, at der ikke blev indtaget nogen næring

Men siden man har kunnet bruge  Unik Spirulina  mikroplankton kapsler sammen med frugt eller grønsagssaft, er dette problem blevet mindre.

Turproviant.  Her taler fordelene for sig selv. Hvor mange af os har ikke været på vandreture, hvor vi stønnede over den tunge rygsæk og de mange fødevarer, der måtte medbringes. Nu findes der  Unik Spirulina.  Et energirigt og næringsrigt kosttilskud med en vægt på mindre end 200 g til en tur på to eller tre uger i fjeldet, eller hvor man vil. Under turen forsyner  Unik Spirulina  legemet med de næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde ydeevnen og velværet.

Reservelager til dårlige tider.  Endnu engang gør  Unik Spirulinas  perfekte sammensætning af næringsstoffer den til en vigtig bestanddel af et reservelager. Ikke kun den ringe vægt, men også den ringe fylde er en stor fordel.  Unik Spirulina  mikroalge kapsler er fremstillet af det tørrende pulver og har praktisk talt en ubegrænset holdbarhed; er uden kemiske tilsætningsstoffer og kræver ikke kølig og speciel oplagring.

Der findes en hel række anvendelsesmuligheder. Men lad os endelig høre om Deres ideer og erfaringer med Unik Spirulina.

Når man beskæftiger sig med  Unik Spirulinas  historie bemærker man, at det ikke er en nyopdagelse, men snarere en genopdagelse af gammel viden. Således ligger gamle ernæringshemmeligheder skjult i  Unik Spirulina,  som nu er genopdaget og markedsført til fordel for menneskene i vor moderne, civiliserede tidsalder.

Hvorledes bliver Unik Spirulina indtaget?  Som tidligere omtalt nedsætter den, som konsekvent indtager  Unik Spirulina,  sin daglige fødemængde, og efter kort tid, alt efter sundhedstilstanden, bemærker man den rensende og energigivende påvirkning på hele organismen, såvel som man får et bedre velbefindende og en større vitalitet.

Unik Spirulina  er let fordøjeligt. Ved forstoppelse bør kapslerne dog indtages med hvedeklid eller et andet fyldstof, (for eksempel de populære maveregulerende urtefiber tabletter Thea-Go').

Unik Spirulina  fås i kapselform. En standardpakke med 90 kapsler er nok til 2-3 ugers forbrug. Man tager dagligt 3 x 1-5 kapsler, med bedst virkning 15-30 min. før hvert måltid. Dog er det tilrådeligt, at man i de første dage nøjes med 1-2 kapsler til hvert måltid og så gradvist når op på den anviste mængde. Hvis De i løbet af dagen bliver sulten, kan De tage 3-5 kapsler ekstra som erstatning for søde sager eller cigaretter,

Kend den ægte varer.  Ægte  Unik Spirulina  kan man skelne fra andre produkter ved at se, om kapslerne har en meget grøn naturlig farve med en silke/fløjlsagtig overflade. Lysegrønne tabletter er fyldt med strækmidler, ja sågar sukkerstoffer.

En beretning fra Amerika taler for sig selv:

Kære venner
Faste med Unik Spirulina er helt bestemt noget helt andet end nogen fastekur, jeg hidtil har gennemført. Jeg har ellers prøvet mange. Faste med citronsaft og rene vandkure. Hvedegræssaft-kure, kaliumsuppe-kure. Alle havde de fordele, men hver eneste gjorde mig træt, og jeg havde brug for megen ro og hvile, mens legemet rensede sig, både under og efter fasten. Jeg har nemlig et krævende arbejde med en fuld besat dag, der dårligt gav tid til hvilepauser. Så opgav jeg endelig faste, fordi jeg blev tvunget til ikke at være aktiv.

Da jeg hørte om Unik Spirulinas høje æggehvideindhold, om vitaminerne og mineralerne, og om hvordan det beklædte mave- og tarmvæggene og understøttede udsondringen, og hvorledes det høje klorofylindhold bidrog til at rense blodet for giftstoffer, ringede der nogle klokker hos mig.

Jeg tænkte: det kunne være den perfekte løsning til fasten. Legemet kunne rense sig selv og samtidig få energi og god ernæring.

Så gav jeg mig i kast med at faste med Unik Spirulina, hvor jeg i mere end én måned ikke indtog anden næring end Unik Spirulina mikroalge kapsler med enten frugt eller grønsagssaft eller suppe. Jeg har aldrig tidligere fastet så længe, men jeg følte mig så godt tilpas, at jeg blev ved. Her har jeg sammenfattet, hvad der var det vigtigste for mig:

 • jeg følte ingen træthed på grund af den usandsynlige høje næringsværdi        
 • jeg var aktiv og fik i gennemsnit 5 timers søvn        
 • jeg tabte mig uden at spæge mig selv        
 • jeg havde daglig afføring og følte mig ren og renset        
 • min hud og mit hår blev strålende        
 • min koncentrations- og åndsevne blev bedre

Nu er mine venner gået i gang med at prøve. De ser yngre og sundere ud, som om de havde fundet en foryngelseskilde. Det er en vidunderlig opdagelse, og jeg er glad for her at kunne meddele mine erfaringer til mange andre.

Nancy London

Energigivende for aktive sportsfolk.  I USA beretter flere sportsfolk allerede om deres erfaringer. Om forøgelse af den legemlige aktivitet og vitalitet, som indtræder i forbindelse med  Unik Spirulina, såvel som om den mærkbare og forbavsende hurtige energisyntese i legemet. Ved mange maratonløb har løbere ved tilbagekomsten berettet om den fornyede aktivitet og styrke, de oplevede ved, at de under løbet havde indtaget  Unik Spirulina  kapsler. Fordelene er iøjnefaldende. Intet sukker eller sødemiddel, der normalt indtages sammen med andre energigivere. Ingen fast føde eller saft belaster legemet under konkurrencer eller træning. Kun enkelte kapsler, der er lette at anvende under præstationen, og som forsyner den deltagende med ny energi og giver et vellykket resultat.  Unik Spirulina har også betydning på andre livsområder, der kræver stor energi og personlig indsats for at kunne forvalte opgaverne.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012