Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vitaminformel mod stress, uro og angst

Stress er blevet en folkesygdom i dagens Danmark: de, der er hårdt pressede i jobbet, har det - men de er ikke alene med det;  stadig højere tempo i hele vores dagligdag, stadigt større forventninger fra én selv og andre, daglige frustrationer over ikke helt at slå til er udslagsgivende.

Og stress avler stress ... Appetitløshed, søvnløshed, depression, irritation og manglende koncentration er blot nogle få symptomer, som giver sig udslag i uhensigtsmæssig adfærd, der blot stimulerer nye stress-symptomer. Mangelfuld og fejlagtig ernæring kombineres ofte med overforbrug af alkohol og tobak. En forbedret sundhedstilstand - en genopretning af helbredet - kræver en ændret livsstil. Men der skal kræfter til.

De såkaldte  Total B-Complex vitaminer indeholder essentielle næringsstoffer, som findes, arbejder sammen og supplerer hinanden i en god og virkelig alsidig kost. De er nødvendige for nervesystemets funktionsduelighed, de hjælper kroppen med at nedbryde proteiner og fedtstoffer og med at omdanne kulhydrater til energi. Men de er samtidig vandopløselige og oplagres derfor ikke i kroppen, og må tilføres hver dag - også de dage, hvor travlhed, træthed og modgang ikke inspirerer til at bruge tid på en alsidig og veltillavet kost.

Derfor bør selv de mindste stress-symptomer imødegås med daglig indtagelse af  Total B-Complex  vitamin, der kan købes hos de fleste materialister og helsekostforretninger - og som indeholder de B-Compleks vitaminer og andre vigtige stoffer, der er nødvendige for at opretholde en tilfredsstillende sundhedstilstand eller genoprette eventuel ubalance.

Total B-Complex  vitaminer markedsføres af Danmarks ældste naturfirma Natur Drogeriet A/S og kan købes hos materialister og helsekostforretninger.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012