Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Urte-Pensil

Urte-Pensil præparaterne er så virksomme, at de i dag eksporteres til Indien, Schweiz, Grønland, Spanien m.m. Disse urter har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelser i så at sige alle udgaver kan helbredes. 

Der er tusindvis af danskere, som har løst problemer som halsbetændelse, forkølelsesår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar mm. Ved kraftige betændelser anvendes som regel dobbelt eller tredobbelt af mængden, der anvises på dåsen. Virkningen viser sig i almindelighed inden for 2-3 døgn. Mens kuren står på, bør man spare på kaffe, gammel ost og søde sager.

Præparaterne kan anvendes uden risiko for bivirkninger, som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar. Dette sker ellers ofte, når man indtager antibiotika eller penicillin.

Når mennesker tager penicillin for en halsbetændelse, er deres modstandskraft over for kød, der indeholder salmonellabakterier, stærkt svækket. I de værste tilfælde har det medført dødsfald.

Salmonellabakterier viser sig nemlig ifølge undersøgelser at kunne overleve og være modstandsdygtige overfor den antibiotika, som landmanden kommer i dyrenes foder. F.eks. »Tylan«, der bliver suppleret med landmandens ulovlige import af medicin.

I 1996 oplyste Henrik Wegener fra Dansk Zoonosecenter, at sygdomsfremkaldende bakterier for alvor opstod for ca. 15 år siden. Siden har sygdomsfremkaldende bakterier som  campylobacter salmonella, yersinia, samt listeria  været et stadig voksende problem.

»For første gang er forbindelsen mellem menneskelige sygdomme og praksis i landbruget påviste«, siger Dr. Scott Holmberg til bladet: Not Man Apart.

Også de ansete tidsskrifter  New England Journal of Medicine  og New Scientist  har advaret mod sundhedsfaren på grund af forbruget af antibiotika.

Natur-Drogeriet har fremstillet en slags »urtepenicillin« i pulverform, som i praksis har vist sig at være noget af det kraftigste naturlige antibiotiske kosttilskud, der findes på det danske marked. Ved en kontroltest på 60 brugere konstaterede man følgende: Hos 56 fjernedes betændelse, træthed og luftdannelse i tarmen; 4 kunne ikke lide smagen og gik ud af forsøget.

Af de 56 personer var der 28, der fik løst meget belastende problemer med betændelse. Bl.a. blister i ansigt, på armene og på ryggen. Hos 6 fjernedes underlivsbetændelse, 1 undgik at få neglen revet af på grund af blodforgiftning, 11 fik fjernet halsbetændelse, 8 bihulebetændelse, og 2 fik fjernet bylder.

Yderligere oplyses det, at theen bedrede kroppens basespekter, og den kan takket være sin naturlighed bruges som et dagligt, immuniserende kosttilskud. Ca. ½-1 theskefuld daglig, hvis man vil sikre sig mod evigt tilbagevendende betændelsestilstande. Effektiviteten nedsættes ikke ved dagligt brug. Ved kraftige betændelsestilstande, katar og lignende bruger man dagligt 1-5 theskefulde.

Indikation:  Urte-Pensil - Natur-Drogeriets betændelseste - har en trefaset virkning. Tilfører kroppen naturlige baser og ernæringsstoffer og styrker de hvide blodlegemer i deres kamp mod uønskede microber.

Brev om betændelse i knæet:  »Mon De kan hjælpe os med et problem. Min mor, der er 79 år, har noget slidgigt i knæene og har nu fået betændelse i det ene knæ. Hun har været indlagt på sygehus i længere tid, men uden held. Hun har nu fået en skinne om benet, for at det skal holdes stift, det skulle lindre smerterne, men de er der stadig, og der er der stadig betændelse, siger lægerne på sygehuset.

Det skal nævnes, at min mor har fået sukkersyge i lettere grad, som dog kan holdes nede med sukkerfri kost. Vi vil være meget glade, hvis De kan oplyse om, der er noget, der kunne hjælpe. E.J.

Svar - Jeg vil foreslå, at Deres mor prøver Natur-Drogeriets betændelses-the, det er et kraftigt antibiotisk kosttilskud, og der er god mulighed for, at theen kan fa bugt med betændelsen. Man tager I theskefuld rørt ud i lunkent vand hver anden time 4-5 gange i løbet af dagen«.

Brev om Natur-Drogeriets betændelseste Urte-Pensil.  »I DFB nr. 24 skrev De om ny urtepenicillin, jeg købte den hos Mende i Kronprinsessegade. Theen er ualmindelig god, jeg har lidt meget af pandekæbehulebetændelse, og jeg skal love for, at den hjalp. Nu har jeg brugt hele dåsen og været hos Mende igen, men nu tør de ikke sælge den mere, da de siger, det er blevet ulovligt, men de mente, den kunne fås nogle steder endnu. Jeg blev meget ked af det. Jeg tænkte måske brevkassen kunne give mig adressen på Natur-Drogeriet eller en anden forhandler. M P Glostrup

Svar - Grunden til at Mende ikke vil forhandle theen er at sundhedsmyndighederne forbyder at reklamere med, hvad naturmedicin kan bruges imod. Men da forbrugerrådet samtidig forlanger en udførlig varedeklaration, er der et problem der Man må gerne reklamere for et middel mod bumser da det ikke er en sygdom, men dog en slags betændelse.

At theen også er meget virksom mod andre betændelsestilstande er en kendsgerning, man altså ikke må reklamere med, så det er muligt, at man bliver nødt til at lancere theen under et andet navn. Det vil til sin tid blive meddelt på disse sider.

Man kan bruge betændelsestheen forebyggende ved at tage en halv til en hel theskefuld en halv til en hel time før sengetid. Pulveret udrøres i et glas vand og drikkes. Er der tale om sygelige betændelsestilstande tager man 4-5 theskefulde dagligt fordelt med 1-2 timers mellemrum. Thepulveret kan også tilberedes på almindelig vis med en theskefuld pr kop kogende vand og lade det trække 10-15 minutter og si det. Herved nedsættes virkningen dog noget«.

Brugsanvisning (theen): Ved svære kropsbelastninger: 4-5 theskefulde daglig fordelt med ca. 2-3 timers mellemrum.

Ved almindelig forebyggelse: ½ theskefuld ½-1 time før sengetid. Pulveret udrøres i lunkent vand og nedsvælges. 1 theskefuld til ¼-½ glas lunkent vand. Ved kraftige betændelsestilstande, katar o. lign. bruger man daglig 1-5 theskefulde. The-pulveret kan også tilberedes på almindelig vis. 1 theskefuld pr. kop kogende vand. Trækker 10-15 minutter og sies (herved nedsættes virkningen dog en del).

Brugsanvisning (tabletter og kapsler):  4 tabletter el. 2 kapsler før hvert hovedmåltid el. dobbelt dosis.

Urte-Pensil kan bruges af gravide, ammende og børn. Ingen bivirkninger registreret.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012