Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ægte Venustorn®

Skadelige miljøgifte overalt - et natursundhedsmiddel hjælper - en urtesensation: gigtens fjende nr. 1

art-venustornRoden af den fascinerende, usædvanligt virksomme sundhedsdroge Ægte Venustorn® er nu kommet til Danmark og til en rimelig pris, der ligger betydelig lavere end i udlandet. Ægte Venustorn®  er en uforlignelig sundhedsdroge, der har hjulpet tusinde af mennesker af med mangfoldige legemlige skavanker, den renser blodet, opløser slaggestoffer, urinsyre mm., som har ophobet sig i væv og led. Det er så vigtigt i dag! For miljøgifte i luften, vandet og kosten kan skade sundheden. Imod disse miljøgifte hjælper Ægte Venustorn®. Ægte Venustorn® er en syafrikansk ørkenplante - den er botanisk kendt kun to steder i verden, nemlig i et lille område i Kina og på Kalahari-steppen i Sydafrika. Roden, der er den del af planten, der anvendes, vokser i indtil 2 meters dybde.

Theen er fremstillet efter recept af den kejserlige tyske officer i daværende tysk Sydvestafrika, G. H. Mehnert. Han havde fået kendskab til roden gennem indfødte hottentot medicinmænd, som allerede gennem flere hundrede år havde anvendt roden som naturlægemiddel. 

Ifølge fagvidenskabeligt arbejde er drogen bevisligt absolut uskadelig og giftfri (universitetet i Graz, juli 1969). Man påpeger, at det er de nye skud/knolde, der har den væsentlige virkning. Dog sælges begge dele herhjemme, og nogle har ladet sig friste til en merfortjeneste ved at sælge de gamle plantedele, der mange gange også er forfalsket med barkstykker, som Ægte Venustorn®. Derfor må man gøre opmærksom på, at der findes kun en Ægte Venustorn® på det danske marked, og den er lanceret i et hvidt plastikbæger og mærket med en stjerne.

Ægte Venustorn®  virker mod mange lidelser.  Rheumatisme og lidelser  kan forværres ved ophobning af affaldsstoffer, urinsyre mm. Det viser sig som muskel- og ledsmerter, stivhed i lemmerne. Hver bevægelse er meget smertefuld. Har der først samlet sig slagger og sygdomsfremkaldende stoffer i kropsvævene bliver  leverens og nyrernes  afgiftende funktion ofte hurtigt overbelastet.  I blod og lymfe  samler der sig skadelige stoffer, som forringer ens almenbefindende og fører til udmattelse og nedsat modstandskraft over for sygdomsanfald.

Blære-, galdestens- og alm. forkalkning  kan bekæmpes med Ægte Venustorn® med godt resultat. Den hjælper med til at sænke kolesterolindholdet i blodet og styrker organismens egen regenerationsevne. Den forebygger ledsmerter. De ser altså, at en ophobning af slaggestoffet kan have mange uheldige virkninger på sundheden. 

Med Ægte Venustorn® kan De nedbryde den onde cirkel der, hvor den begynder, fordi slaggestofferne bliver opløst og udskilt. Efter i nogle dage at have drukket denne the tre gange dagligt vil nogle erfare, at urinen bliver mørk og ildelugtende. Endvidere kan theen i nogle tilfælde opløse slagger i den grad, at de svedes ud som små stikkende krystaller, som løbende tørres, pilles eller vaskes af

Kuren varer i almindelighed 3 uger, i hårdnakkede tilfælde 6-9 uger. Gamle kroniske lidelser behøver tilsvarende længere kur. Vigtigt (for godt resultat):  Afbryd ikke kuren og følg brugsanvisningen nøje.  Kun udholdenhed giver et godt resultat!

Brugsanvisning: ½ liter vand bringes i kog, tages af varmen, og der drysses omgående 1 theskefuld Ægte Venustorn i vandet. Theen trækker fra om aftenen til næste morgen. Dagen efter drikker man 10 min. før hvert måltid 1/3 af den siede the, enten kold eller varm. Theen, som De får af denne rod, indeholder bitre stoffer og kan forekomme lidt ubehagelig at drikke. Men man vænner sig i løbet af de første dage til den specielle smag. Undlad venligst at søde Ægte Venustorn-theen®.  Husk: Naturrent er altid godt, når det drejer sig om sundheden.

Specielt om Ægte Venustorn® mod blære- og galdesten:  Hvis man tager Ægte Venustorn®-the mod blære- og galdesten, og disse bliver bløde og bringes til at passere, så kan det forekomme, at de sidste stenrester forårsager smerter. Derfor skal man på den fjerde dag i kuren fordoble mængden af Ægte Venustorn®. For at opnå et godt resultat, bør kuren ikke afbrydes.

Der kan om den store brug af Ægte Venustorn®  oplyses, at der er indgået rapporter fra brugerne af Ægte Venustorn® om, at den er virksom mod infiltrationer, gigt i næsten hele spektret, opløsning af nyresten, virker vanddrivende, leverstyrkende og opløser galdesten. Virker på øjenforkalkning, øregangsforkalkning, nedsætter sukkerbehovet, uddriver syreophobninger, fjerner vævsspændinger, virker sammentrækkende, har mindsket eller fjerner overgangsbesværligheder og højnet det kropslige velvære.

Hvis man samtidig anvender  8414-Rensende the, som nydelsesthe i stedet for almindelig kaffe og the, kan det forbedre resultatet ret forbavsende.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012