Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Mega C vitamin - mere info

For nogle år siden skrev, den dobbelte Nobelprisvinder Dr. Linus Pauling en bog med titlen, »Vitamin C and the Common Cold« (Vitamin C og forkølelse). Denne bog skabte megen interesse i offentligheden og megen kontrovers i videnskabelige kredse. Men mest vigtigt, foranledigede den mange videnskabsmand til aktivt at undersøge C-vitaminets rolle i ernæring og helbred. Meget blev lært.

Vitamin C, almindelige forkølelser og viruser. Kort efter at Dr. Paulings bog var udkommet, blev en undersøgelse indledt på Universitetet i Toronto hvor 1000 frivillige modtog vitamin  Mega-C doseringer, var der en nedgang på 7% af sygdomstilfælde, og en 12% nedgang i det antal dage forkølelses symptomer blev rapporteret og en 30% nedgang i antallet af sygedage tilbragt i hjemmet.

I 1979 bekendtgjorde doktorerne H.A. Pitt og A. M. Costrini deres resultater af en videnskabelig undersøgelse over virkningen af et C-vitamin tilskud i forbindelse med at forebygge lungebetændelse hos marinesoldatrekrutter. Der var ca. 800 personer indvolveret i undersøgelsen. Halvdelen af disse fik dagligt 4 gange, 500 Mega-C dosseringer, (anvend de syrefattige da de ikke er disponerende for syreophobning og maveirritation ved høj C-vitamin dosering) og den anden halvdel fik en placebo. Ved slutningen af den otte uger lange undersøgelse var hyppigheden af lungebetændelse syv gange højere i den gruppe som ikke fik C-vitaminet.

Den daglige reparation og fornyelse af legemsvævene er en proces lig med sårheling. Da ernæringsundersøgelse, har vist, at mange mennesker, især ældre, ikke engang får nok C vitamin i deres kost til at opfylde det daglig anbefalede mængdekrav, er der god grund til at tage et tilskud.

Vigtigt! Da alle de ernæringsfaktorer, C-vitaminerne normalt er omsluttet af giver den mest positive kemi for din sundhed, så køb dine C-vitaminer. Så naturlige som muligt, da det har væsentlig betydning for maximal optagelse og udnyttelse af C-vitaminet.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012