Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Oli-fit-tidselolie

Oli-fit-tidselolie er UDGÅET

En af vor tids bedste spiseolier: 75-80% cis-linolsyre. For ernæringsbevidste og for alle, der i deres kost holder øje med fedt og kolesterol.

Fedt er ikke bare fedt!  Ernæringsforskere betoner det gang på gang. I den almindelige kost findes der for meget fedt og ofte det forkerte fedt - fedt, der indeholder for mange mættede fedtsyrer. De flerumættede fedtsyrer kommer til gengæld hyppigt til kort. Men netop de er uhyre vigtige for organismen. 

Den biologisk særligt aktive linolsyre er den mest værdifulde af de flerumættede fedtsyrer. Hvis de holder øje med fedt og kolesterol! Hvis en sund ernæring er vigtig, så anbefaler vi: nedsæt andelen af mættede fedtsyrer i kosten, og forøg andelen af flerumættede fedtsyrer, således at der opstår et velafvej et forhold mellem de forskellige fedtsyrer. Brug Oli-fit-tidselolie overalt, hvor der i madlavningen indgår fedt. Så kan dette mål nemt nås.

Civilisationskost giver ret sikkert en høj blodfedtværdi - og diagnosen bliver uundgåeligt, at kolesterolspejlet er for højt. Hvis ikke dette modarbejdes gennem betydelig mindre indtagelse af dyrisk fedt eller anvendelse af linolsyrerige fedtstoffer som f.eks. Oli-fit-tidselolie i stedet for, så bliver følgen uvægerligt, at man ender i risikogruppen med problemer som arterieforkalkning og blodpropper.

Oli-fit- tidselolie har et uovertruffent højt indhold af livsnødvendig linolsyre (75-80%), sådan at også Deres linolsyrebehov dækkes!

Betydningen af Original Oli-fit-tidselolie for Deres sunde ernæring. Værdifuld for alle, der i den daglige ernæring må tage hensyn til indholdet af kolesterol og linolsyre (den vigtigste af de flerumættede fedtsyrer). Gennem sit høje linolsyreindhold er den ved udskiftning af fedtstoffer med en høj andel af mættede fedtsyrer vigtig for en fedtmodificeret kost.

Bestanddel af en sund ernæring og særdeles let fordøjelig, selv for mange med lever- og galdeblærelidelser, i kraft af sit uovertrufne høje indhold af livsvigtig linolsyre (75-80% og kun ca. 8% mættede fedtsyrer).

Oli-fit-tidselolies gode egenskaber, der giver Dem sikkerhed. Udvundet gennem den mest skånsomme udpresning (ingen ekstraktion) af californiske tidselfrø. Ubleget, sådan at carotinerne videst muligt bevares.

Optimalt indhold af naturligt vitamin E (i mg vitamin E pr. 1 g linolsyre), ingen tilsætning af kunstige vitaminer. Fri for kolesterol. Fri for kemiske tilsætningsstoffer.

Oli-fit-tidselolie i den lysbeskyttede dåse er holdbar i mindst 2 år. Pakning à 0,75 & 3 1iter.

Vi selv og mange af vore kunder har gjort denne erfaring: Original Oli-fit-tidselolie gør mange spiser lettere fordøjelige.

Original Oli-fit-tidselolie til salater, grønsager, råkost, i madlavningen, til bagning og stegning. Men større sundhedsværdi gives dog ved anvendelse af olivenolie eller smør til stegning og bagning.

Analyse:  100 ml Oli-fit-tidselolie indeholder: 100% fedt (deraf ca. 80% linolsyre), 75 mg naturlig E vitamin, 3503 kJ (830 kcal), ingen beregning på BE.

Ingredienser:  Tidselolie, vitamin E - deraf 5 mg/100 ml tilsat.

Bemærk:  Oli-fit-tidselolie kan også anvendes som en meget positiv massageolie med høj blødgøringsgrad, og virker ikke gennem den lette oliestruktur hindrende på de praktiserede massagetera pier.

Oli-fit-tidselolie er den  ideelle  base for lyserende planteolier.

Oli-fit mayonnaise: Denne mayonnaise består op til 84% af original Oli-fit-tidselolie!

Det gør den så let fordøjelig og delikat. Oli-fit-tidselolie kan De nyde med god samvittighed. Også den berømte Klecks Mayonnaise bliver fordøjelig med Oli-fit-mayonnaise.

Oli-fit Delikatess-Mayonnaise fremstilles på husmodervis med Oli-fit-tidselolie (84%), den særdeles let fordøjelige linolsyrerige spiseolie, med den fineste, lagrede vineddike og frisk æggeblomme - uden konserveringsmidler.

Uden konserveringsmidler. Holdbar i mindst 6 måneder.I den praktiske 95ml tube. Pakke med 3 tuber á 95 ml.

Analyse.  100 g indeholder: 86,8 g fedt (deraf ca. 75% linolsyre), 1 g protein, 3315 kJ (785 kcal), ingen beregning på BE.

Ingredienser: Oli-fit-tidselolie, frisk æggeblomme, eddike, sukker, salt, sennep, krydderier.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012