Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Anti-Insekt

Slut på insektplager med et 100% sikkert insektmiddel

Alle slags insekter - kakerlakker, myrer, bænkebidere, ørentvister, snudebiller, spindemider, støvmider, bladlus og ikke mindst lopper og lus - er til stor gene for os mennesker og vores husdyr.

De småvæsener kanvære utroligt svære at komme til livs. Ganske vist findes der på markedet et stort udbud af diverse insektmidler. Problemet er bare, at langt de fleste indeholder gifte, der skader miljøet og kan være farlige for mennesker og husdyr. Erfaringen viser også, at insekterne ofte bliver resistente over for midlerne. Og så er gode råd dyre.

Et helt nyt insektmiddel, Anti-Insekt, skiller sig ud fra de traditionelle insektmidler. Det er effektivt insektdræbende, uskadeligt for miljø, mennesker og dyr, undtagen de plagsomme insekter, og samtidig prisgunstigt.

Anti-Insekt består af renset, specialbehandlet materiale fra vulkanjord og virker på den måde, at det udtørrer og dræber insekterne. Insekter kan nemlig ikke leve i en lav luftfugtighed (f.eks. dør de blodtørstige lopper, når luftfugtigheden kommer under 45%). På denne måde er midlet fuldstændigt ugiftigt og tillige nemt at anvende.

Pulveret udlægges i et tyndt lag, eller drysses på steder, hvor insekterne kravler og gemmer sig. Proceduren kan gentages flere gange efter behov. Efter regn og vanding udlægges der pulver igen, da vandet ødelægger udtørringsprocessen. Man må ikke anvende Anti-Insekt i nærheden af bistader.

Ved lopper på  hund og kat indgnides pulveret i pelsen. Vigtigt: Pulveret må ikke komme i luftvejene hverken på dyr eller mennesker. Myrer kommer man til livs ved at drysse lidt pulver ned i hullerne, hvor myrerne kommer op.

Afhængig af antallet af insekter og deres størrelse virker Anti-Insekt allerede efter 2-10 dage. Bruges midlet indendørs, i revner og sprækker, langs fodlister, ved tæppekanter, bag skabe, rundt om rør, ved skraldeposer eller på altaner og terrasser el. lign., kan det let støvsuges op, når behandlingen er overstået. Er der mange insekter, skal behandlingen gentages en gang om måneden, indtil alle insekter er udryddet.

Anti-Insekt pulver forhandles af helsebranchens specialforretninger - materialister og helsekostforretninger - i pakning à 300 g.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012