Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Instant proteiner

Uundværlige for energi, muskelopbygning og vægtkontrol!

Hver muskel består af muskelfibre. Disse består igen af muskelfibriller, som er sammensat af proteinbestanddele. Jo mere protein, der står til rådighed, desto flere fibriller kan der dannes, og desto stærkere bliver musklen, hvis den udsættes for fysisk belastning.

Normalt er ½-1 gram fuldværdigt protein pr. kilogram kropsvægt tilstrækkeligt, men ønsker man en tydelig tilvækst af muskelmassen, anbefales en proteintilførsel på 3 gram pr. kilo kropsvægt suppleret med Bladgrønt eller Maximum multivitamin/mineraltablet. Men proteiner - og bedst i instantform - er også uundværlige for at få ekstra energi og for ethvert rationelt slankeprogram!

Build Up - energiopbygning og udholdenhed! I musklernes fibriller oplagres energi, der er nødvendig for bl.a. musklernes sammentrykning og udstrækning. Jo flere fibriller, der findes, desto mere energi kan der oplagres. Til energioplagringen kræves der kulhydrater.

Ved  kraft- og udholdenhedspræstationer anbefales derfor en samtidig tilførsel af protein og kulhydrater, som bedst fås gennem Build up, et koncentreret, velsmagende mælkeprotein, med en afbalanceret sammensætning af kulhydrater, som sikrer kroppen en konstant og vedvarende energitilførsel.

Er der ikke nok energi i musklen, bruges protein til energifrigørelsen. Derved dannes der urinstoffer, der belaster nyrer og blodkar, hvis der ikke tilføres tilstrækkelig væske.

Build Up - fremstillet af naturprodukter - giver den nødvendige energi til hård træning. Supplér med helsebranchens bedste vitamin- og mineraltilskud, Bladgrønt multivitamin/mineraltablet eller Maximum, der også indeholder energiurter og jern.

Power Sport til muskelopbygning! Power Sport er et højvirksomt kraft- og opbygningsmateriale med 100% naturlige, fuldværdige proteiner til opbygning af muskler, sener, knoglemasse og til bloddannelse såvel for sportsfolk som for alle, der vil forme deres krop som bodybuildere, holde sig i form eller blot kompensere for periodisk dårlig levevis.

Du kan mixe Power Sport med mælk, frugtjuice eller vand, suppleret med den totaltdækkende Bladgrønt multivitamin/mineraltablet eller Maximum.

Nogle af stofferne i Power Sport kan allerede 12 minutter efter indtagelsen spores i blodet og fungerer fra dette øjeblik som muskelopbygningsmateriale, hvis du gennem træning sørger for, at de tilføres de ønskede områder!

Aminosyrerne i Power Sport fremmer simpelt hen muskelopbygningen!

Power Sport - koncentreret protein i instantform!

Hvad de fleste mennesker ikke ved. Din krop består af millioner af celler, mere end 600 muskler, et kæmpemæssigt nervesystem, 206 knogler og ca. 4,5 liter blod. 95% af din krop (vand og fedt undtaget) består af protein, nemlig din hud, dit blod, dine muskler og din knoglemarv.

Vitaminer og mineraler er meget vigtige for sund ernæring. Men der er kun én substans, der kan tilføre din krop den slags ernæring, som er nødvendig for muskeldannelsen: nemlig protein!

Power Sport er fremstillet af specielt koncentreret mælk. Alligevel er det ikke et mælkepulver, for i så fald ville det kun indeholde omkring 25% protein.

5 grunde til muskelopbygning - her og nu!  Det kan af flere grunde betale sig at opbygge en kraftig krop. Her er fem virkninger, du mærker straks:

  1. En større brystmuskulatur gør dit åndedræt dybere og forsyner krop, hjerte og hjerne med mere ilt.  
  2. Fladt trænede bugmuskler fremmer den samlede fordøjelse.  
  3. Muskuløse arme og ben udøver en mægtig pumpevirkning på venesystemet og støtter dit kredsløb.  
  4. Veltrænede rygmuskler støtter og aflaster rygsøjlen.  
  5. En trænet muskel har ikke plads til fedt i sin nærhed!

Dette er kun nogle af fordele, der følger med en bevidst og systematisk kropsopbygning. Med Power Sport er du sikker på, at din krop tilføres alle de proteiner, der skal til for at gøre din træning effektiv!

Hård fysisk træning betyder også, at dit behov for  vitaminer og mineraler  er større end hos ikke-aktive mennesker. Dæk dig derfor ind med Maximum eller Bladgrønt multivitamin/mineral, Skandinaviens bedste og billigste multivitamin/mineraltilskud!

Power Sport din krops opbygningsmateriale.  Fuldværdigt protein er det afgørende næringsstof for opbygningen af muskelvæv hos en hvilken som helst sportsudøver, uanset det niveau, han/hun ligger på. Ikke nok med det! Foruden muskelopbygningen fremmer protein generelt muskelpræstationer, hindrer fald i blodsukkerværdien og styrker koncentrations- og koordinationsevnen.

Aktive sportsfolk er udsat for store fysiske belastninger og presses ofte til grænsen for deres ydeevne. For at undgå præstationsnedgang, mangelsymptomer og risiko for skader bør kosten tilpasses de særlige krav, der stilles til kroppen. Alt efter sportsart ligger det daglige proteinbehov på 1-3 g pr. kilo kropsvægt. Uden tilstrækkelig tilførsel af biologisk fuldværdigt protein er toppræstationer ikke mulige, heller ikke ved intensiv træning og de bedste naturlige anlæg hos atleten.

Power Sport, indeholder rent lacto-vegetabilsk instant protein uden kunstig tilsætning af vitaminer og mineraler.

Power Sport er fri for purin og danner ikke urinsyre under stofskiftet, belaster ikke kroppen, optages let og føres via blodbanen direkte frem til de muskler, der trænes.

Power Sport har en særlig afbalanceret sammensætning af samtlige aminosyrer, der bevirker, at af 100 g omsættes 81,5 til kropsprotein - dette svarer til en biologisk udnyttelse på 97 (max. værdi = 100)!

Kraftigt muskelarbejde øger behovet for tilførsel af vitaminer og mineraler. Vil du være helt sikker på, at du får de nødvendige vitaminer og mineraler til din træning, så supplér  Power Sport  med sports- og helsebranchens bedste vitamin/mineraltilskud Maximum multivitamin/mineraltablet eller den stærke  Total B-Complex tablet, da især B-komplekset spiller en vigtig rolle for protein-, fedt- og kulhydratstofskiftet.

Natur-Drogeriets sportsproteintilskud, vitamin- og mineralprodukter er løbende underkastet den strengeste videnskabelige kontrol, med hensyn til råstoffernes kvalitet, deres forarbejdning og fremstilling.

Vore produkter er fri for hormoner, anabolika og stimulanser og fremstillet i overensstemmelse med den nyeste videnskabelige forskning samt suppleret med sund, praktisk erfaring. Det er vor styrke!

Natur-Drogeriet  fører en hel række andre produkter, der anvendes af bodybuildere og andre sportsfolk, f.eks.:

Maximum tabletter, multivitamin/mineral præparat med naturlige energiurter Build Up, Bio-Pollen, granulat og kapsler, Lecithin Complex granulat, Amazing, kapsler og pulver (skærpet koncentration og muskelenergi på 5 minutter).

Alle produkter kan købes hos materialister og helsekostforhandlere.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012