Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Progræs og Ipe Roxo® mod prostata-adenom

art-iperoxoEfter det 50. leveår kan der hos de fleste mænd konstateres en egenartet forstørrelse af prostata (blærehalskirtelen). Lægen taler om prostatahypertrofi eller bedre om et prostata-adenom (adenom: en godartet svulst, bygget af kirtelvæv). Med dette adenoms tiltagende størrelse ophører urinstrømmen først delvis og senere fuldstændigt. Dog kan forstørrelsen blive stående på et hvilket som helst stadium eller udvikle sig meget langsomt. Grunden til de forskellige forløbsformer kender vi ikke.

Hvorledes opstår et prostata-adenom?  Når produktionen af mandlige kimkirtelhormoner svigter, opstår der et misforhold mellem kvindelige og mandlige hormoner. Som følge af den forstyrrede hormonbalance fremkaldes en vækstimpuls i det bagerste urinrørsafsnit, der udviklingsmæssigt set er anlagt i to lag. Således opstår der knudrede vækster, som med tiden bliver større og større og fortrænger den egentlige prostata, indtil denne fremstår som en flad og sammentrykt skal.

Græskarkerneolie - det stærke brændstof
Man ved med sikkerhed, at Mexicos oprindelige befolkning allerede for 10.000 år siden tyggede græskarkerner. Frugten nåede først til Europa i slutningen af det 15. århundrede for så at undergå en nyttig mutation i det 19. århundrede. Den græskarart, som derved opstod, havde en kerne med en særlig blød skal, som gjorde udvindingen af den værdifulde græskarkerneolie betydeligt lettere.

Og hvis frugtkødet er sundt, frem for alt for organer som nyrer og blære, så gælder det i endnu højere grad den olie, der udvindes af kernerne. Den indeholder særligt mange vitaminer (frem for alt E-vitamin) samt otte vigtige mineralstoffer og sporelementer (også selen og zink), såkaldte phytosteriner, som er godgørende ved sygdomme i urinvejene og prostata, og rigelige mængder af de flerumættede fedtsyrer, som sammen med andre indholdsstoffer kan være med til at normalisere kolesterolspejlet. Et helt igennem sundt og smagfuldt indslag i enhver salat.

Bogtip: Margot Hellmiss, Natürlich behandeln mit Kürbiskernöl, Südwest, 95 sider.

Hvorledes udvikler prostata-adenomet sig?  På indledningsstadiet indtræder der for det meste forstyrrelser ved urinudtømningen (miktionsbesvær). Urinstrålen bliver tyndere, urintrangen større, ofte generende. I andre tilfælde varer det gerne længe, før lukkemusklen slappes, så der kan ske vandladning. Den hyppige vandladningstrang med vanskelig eller for ringe urinudtømning optræder især om natten. I det andet stadium kan blæren ikke længere tømmes fuldt ud, der bliver en rest tilbage - man som helst - taler herom resturinen.

Endelig i det tredje stadium bliver urinmængden stadig større, det kommer til urinophobning, der for det meste fører til en beskadigelse af nyrerne.

Naturmidler, der har vist sig virksomme med hensyn til at imødegå disse problemer, er og Progræs olie kapsler og Ipe Roxo the og kapsler.

Ved en kur med 4 Progræs kapsler og 4-6 Ipe Roxo® kapsler daglig opnås der ofte et positivt resultat i løbet af 1-4 uger. 

Ipe Roxo® the og kapsler forhandles af Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet A/S, Hørning og kan købes på apoteker, hos materialister og i helsekostforretninger.

Tip: Søg også på ordet græskar

Se også:
Græskarkerner som medicin
Total B-Complex vitaminer
LIMA – 100% øko-plantedrikke
Carotenoider – solskærmen
Progræs og Ipe Roxo® mod prostata-adenom
Progræs olie kapsler

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012