Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Løvetand og jurubeba

Løvetand og jurubeba holder din galdeblære og lever sunde! 

Leveren er en vedhængende kirtel til tarmen og må udføre et væld af opgaver under fordøjelsesprocessen. Anatomisk er den opdelt i en højre (større) og venstre (mindre) lap. På grænsen mellem de to lapper ligger galdeblæren, der som et opsamlingskar optager den galde, som produceres af leveren.

En sund lever er forudsætning for en normal fordøjelse
En sund lever producerer daglig 1 liter gul galdevæske, der først samles i galdeblæren og derfra ved sammentrækning af galdeblæremuskulaturen presses over i tolvfingertarmen. Galden har i tyndtarmen til opgave at emulgere (opslemme) fedtet og aktivere enzymet lipase.

Leveren skal udføre mange livsvigtige stofskiftefunktioner: den oplagrer sukker som glykogen, aminosyrer opbygges til kroppens protein, de kvælstofholdige affaldsprodukter fra proteinstoffet overføres til urinstof, der kan udskilles af nyrerne. Leveren er også det organ, der er i stand til at nedbryde fremmede substanser, f.eks. lægemidler og udskille dem.

Ved forstyrrelser af lever- og galdeblærevirkningen optræder der hyppigt fordøjelsesvanskeligheder, utålsomhed over for fede spiser og galdeblærekolik.

Løvetand kapsler og Jurubeba kapsler forebygger på naturlig måde fordøjelsesvanskeligheder, der har deres årsag i unormal galdeflod. 
Løvetand eller mælkebøtte er på ingen måde bare ukrudt, og man må meget anbefale, at man drager nytte af denne fra gammel tid kendte lægeplante. Vil man sammenfatte løvetands virkning, kan man sige, at den stimulerer leveren og galdeblæren til en øget aktivitet og udøver en gunstig virkning på bindevævet, der derved bliver stærkere gennemblødt.

Jurubeba  (Solanum Paniculatum, L.)  anvendes i den brasilianske folkemedicin ved nedsat leverfunktion og som diureticum. Den har vist sig som et effektivt naturmiddel, der med held kan anvendes sammen med Løvetand kapsler.

Funktionsforstyrrelser i nyrerne kan føre til en forstyrrelse af salt- og væskebalancen. En hyppig følge af nyrefunktionsforstyrrelser er ødemer, især opstemningsødemer i de nedre kropsdele. Men de egentlige årsager til sådanne funktionsforstyrrelser ligger ofte uden for nyrerne, f.eks. i en hjertesvaghed. Her kan det gennem et forøget tryk i venerne komme til en forøgelse af væsken uden for venerne og dermed til en ødemdannelse.

Vævshævelser gennem vandansamlinger i vævsspalterne, især under huden, kan ved betændelser være meget smertefulde og antage rødmende farve.

Hvad kan man gøre mod ødemer og reumatiske lidelser? 
En banal sandhed i folkemedicinen lyder: »At forebygge er bedre end at helbrede«.

Allerede ved det første tegn på ødemer, i folkemunde kaldes dette fænomen betegnende nok »vattersot«, bør man sørge for at forebygge!

Ved siden af de kostmæssige foranstaltninger har især såkaldte diuretica vist sig effektive. Diuretica er lægemidler, der virker vanddrivende. Ved deres anvendelse forfølger man det mål at udskille den væske, der har samlet sig under karrene. Tayuya kapsler, Ægte Venustorn® the og kapsler og Super B6 tabletter har her vist sig at være sikre og effektive naturmidler, som har hjulpet titusinde af mennesker.

Tayuya, Ægte Venustorn® og Super B6 forebygger mod ødemer, reuma og gigt! 
Først og fremmest bør de, der har tilbøjelighed til ødemdannelse og reuma- og gigtproblemer, så tidligt som muligt begynde med forebyggende foranstaltninger. Ved siden af kostændringer er i folkemedicinen en behandling med Tayuya kapsler. Ægte Venustorn® the og kapsler og Super B6 en naturkur, der viser sin værdi i løbet af 1-3 måneder.

Produkterne forhandles af Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet, Hørning, og kan købes på apoteker, hos materialister og i helsekostforretninger.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012