Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Oli-fit-tidselolie - mere info

Oli-fit-tidselolier er UDGÅET

Vi sætter fokus på markedets bedste de og mest nænsomt behandlede madolier

Til salater, grønsager, råkost, madlavning, bagning - hertil egner sig den uovertrufne, linolsyrerige og sunde Oli-fit-tidselolie.  Enestående også som hud og massageolie.

Oli-fit-tidselolie.  Lægger du vægt på at få mest muligt af den biologisk aktive linolsyre - den vigtigste af de umættede fedtsyrer - i din kost? Hører du til dem, der skal passe på kolesterol i maden? Så er den rene, linolsyrerige og sunde Oli-fit-tidselolie den rigtige spiseolie for dig. 

Brug den direkte fra den aroma- og lyssikre dåse til salater og råkost - naturligvis kan du også bruge Oli-fit-tidselolie i madlavningen, men undgå at opvarme den for længe, de vigtige fedtsyrer ændres og ødelægges ved opvarmning, og mere ved stærk opvarmning.

Brug ikke for høje temperaturer og lad være med at anvende olien mere end én gang, så bevarer du de værdifulde linolsyrer. Oli-fit-tidselolie har i mere end 20 år bevist sin værdi i det sunde køkken.

Oli-fit-stege- og fritureolie. Ideel til stegning, friture, grilning og fondue - varmestabil, ernæringsfysiologisk værdifuld og sund - fremstillet af olien fra en speciel tidselart.

Oli-fit-stege- og fritureolie.  Stegning og friture kan ikke anbefales af sundhedsmæssige årsager, men hvis det skal gå hedt til i dit køkken, anbefaler vi dig at bruge den sunde Oli-fit-stege- og fritureolie. Takket være sit høje indhold af enkeltumættede fedtsyrer er Oli-fit stege- og fritureolie meget varmestabil og er derfor velegnet til høje temperaturer og kan evt. opvarmes flere gange, hvis du måtte ønske det. Enkeltmættede fedtsyrer har desuden den fordel, at de forholder sig neutralt i kroppen. Oli-fit-stege- og fritureolie kan tåle høje temperaturer og flere opvarmninger, fordi den fra naturens hånd er rig på enkeltmættede fedtsyrer (indtil 75%).

Oli-fit-olierne er smags- og lugtfrie, således at fødevarernes egen smag bibeholdes. I den særlige lys-beskyttende emballage er olierne holdbare i mindst 2 år.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012