Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Behandlingen af cancer mere dødbringende end sygdommen

Fremtrædende forskers chokerende konklusion: Behandlingen af cancer dræber langt hurtigere, end hvis man intet foretager sig.

»Mine undersøgelser har definitivt bevist, at ubehandlede cancerpatienter faktisk lever fire gange længere end behandledes, siger amerikaneren dr. Hardin B. Jones til tidsskriftet Midnight.

»I tilfælde af en typisk cancersygdom levede de mennesker, der nægtede at lade sig behandle i gennemsnit 12½ år. De, som gik med til kirurgisk indgreb og anden form for behandling, klarede derimod kun gennemsnitligt tre år! «

»Der er ikke skygge af tvivl om, at et radikalt kirurgisk indgreb gør mere ondt end godt«. Hvad angår strålebehandling - »De fleste gange gør det ikke den ringeste forskel, om maskinen er sat til eller ej«.

Dr. Jones, der er fysiolog ved University of California Dept. of Medical Physics, har studeret cancersygdomme i 23 år.

Han har rejst verden rundt og indsamlet data om sygdommen og fremlagt sine resultater for den amerikanske forening til kræftens bekæmpelse og medicinske læreanstalter.

På spørgsmålet om hvorfor lægeverdenen har ignoreret hans opdagelser, siger han: »Faktisk ved jeg det ikke, men de er formentlig fanget i de enkelte patienters krav om behandlinger«.

Dette har vist sig især i tilfælde med knoglekræft osteogenisk sarcoma - der rammer de store knæled, siger dr. Jones.

Senator Edward M. Kennedys søn, Ted Jr., led af denne sygdom og fik det ene ben amputeret.

En kirurg er fristet til at amputere, bare for at lette smerterne. »Men desværre ser det kun ud til at være et spørgsmål om tid, før sygdommen igen bryder ud et andet sted på kroppen.

Jeg tilskriver dette det kirurgiske indgrebs traumatiske virkning på organismens naturlige forsvarsmekanismer«, bemærker dr. Jones.

Kroppen har et naturligt forsvar imod enhver type cancer, hævder han.

»Medicinsk behandling synes at indvirke på og bringe uorden i denne naturlige modstandsevne«, siger han.

»Som man ser er det ikke kræft, der dræber offeret. Det er sammenbrudet af forsvarssystemet, der til slut fremkalder døden.«

Dr. Jones siger, at han hverken går ind for operation eller kemoterapi.

Og han kritiserer det, man i lægekredse kalder »sikker cancerbehandling.«

Det faktum står tilbage, siger han, at der dør lige så mange mennesker af cancer i dag som omkring århundredeskiftet. Dødeligheden har ikke ændret sig stort.

»For den cancerpatient, der holder sig i god fysisk form og styrker sit helbred ved at opbygge sit naturlige forsvar, er der en stor chance for, at kroppen vil finde sit eget forsvar mod sygdommen, « udtaler han.

Han kan have mange gode år tilbage og en god helbredstilstand. Han bør ikke ødelægge dem for sig selv ved at gøre sig til en håbløs invalid gennem radikale indgreb uden nogen udsigt til helbredelse.

Dr. Jones var enig i, at knuder i brystet kan fjernes.

»Men det er rent nonsens, at tidlig fjernelse af cancersymptomer vil øge patientens overlevelsesmuligheder,« siger han.

»Ingen medicinsk forsker eller undersøgelse har bevist, at det forholder sig således. Desuden viser ubehandlet brystcancer en fire gange længere overlevelsestid end behandlet. Min kone og jeg har diskuteret, hvad hun skulle gøre, hvis hun fik brystkræft«, fortsatte dr. Jones.

»Og vi er enige om, at hun ikke skal gøre noget udover at holde sig så sund som muligt. Jeg garanterer, at hun vil leve længere. For ikke blot hjælper operationer og kemoterapi ikke med at forlænge livet, men de samme mennesker vil, hvis de ikke lader sig behandle, i de fleste tilfælde leve længere.«

Den vurdering, der fremsættes i denne artikel af dr. Hardin Janes, støttes af forskellige andre amerikanske autoriteter. Bl.a. offentliggjorde dr. Davids Reuben i 1975 følgende tal:

Overlevelsestal efter fem år for forskellige kræftformer (lokale angreb forudsat). De følgende tal viser procenten af patienter, der er i live fem år efter at deres kræft er blevet behandlet, for så vidt vi formår det med vor viden i dag-.

Prostata 57%

Strube 38% 

Bryst 56%

Mund 30%

Livmoder 44%

Blære 21%

Tyk- og endetarm 43%

Lunge 10%

Bygger på tal fra slutresultatgruppen ved det Nationale Kræftinstitut 

Vigtig bemærkning: Ifølge de seneste oplysninger, der netop er offentliggjort af det amerikanske kræftselskab, har tyktarms- og endetarmskræft nu overtaget førstepladsen som  den mest almindelige form for dødbringende kræft i USA.  Mere end 99.000 nye tilfælde af tyktarms- og endetarmskræft optræder i USA hvert år og er skyld i mere end 49.000 dødsfald. Det betyder, at der gennemsnitligt er en amerikaner, der får denne form for kræft hver femte minut, og hvert tiende minut er der en, der dør af den.

Disse chokerende nye tal gør det endnu mere påtrængende for alle straks at skride til handling for at genindføre de afgørende fibre i deres daglige kost. (Dr. David Reuhen, Frels livet med plantefibre, Kbh. 1976).

Referencer:
Midnight, 1. sept. 1975.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012