Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Tildelt højeste invalidepension – kan nu spille fodbold

Positiv erfaring med naturmedicin.  Det er meget svært at beskrive 20 års trængsel i et brev, da det kunne fylde en mindre bog, som jeg ofte har tænkt at skrive. Alligevel prøver jeg, så kortfattet det er mig muligt, at give min beretning, som jeg håber har interesse.

November 1970 blev jeg indlagt med svær astma og efter fire uger udskrevet og tildelt højeste invalidepension. Af en sygeplejerske fik jeg at vide, at der var tale om en fastgroet infektion, som de ikke kunne operere, da jeg allerede var blevet opereret en gang. Denne infektion dannede slim, som var sejt som sejlgarn, og når den lagde sig over luftrøret og gled ned i lungerne, var jeg ved at blive kvalt. Mange gange stod jeg om natten med hænderne i vejret for at få slimen væk og igen få luft. Sådan gik der nogle meget slemme år.

I sommeren 1974 læste jeg om en mand i Helsinge, der havde opdaget, at propolis var meget bakteriedræbende. Jeg var med det samme klar over, at her var stoffet, jeg kunne bruge, og som fuldstændigt overgik penicillinen. Kort og godt tyggede jeg propolis i 3 uger, og så var den infektion slået ned. Jeg var lidt hudløs i munden, men slimen var løsnet og ikke mere sej.

Jeg var naturligvis meget glad, men tilbage stod, at lungerne nu var fyldt med sej slim, og som følge deraf havde jeg meget slemme år med anfald om natten. Somme tider kunne jeg dårligt gå og havde altid kort og dårlig vejrtrækning.

Så skete der noget i efteråret '88. Af en zoneterapeut blev jeg gjort opmærksom på Ipe Roxo®. Jeg gik med det samme i gang, og så skal jeg love for, at der skete noget. Jeg brækkede slim af mig både dag og nat. Jeg kunne næsten ikke udholde det. I januar 1989 var det sa slemt, at min kone flere gange, når jeg fik anfald, stod med hånden på telefonen og ville ringe efter læge, men jeg ville ikke indlægges og få min Ipe Roxo®-kur afbrudt. Derfor holdt jeg ud, og pludselig i april 1989 var det hele forbi: lungerne var tømt for slim og vejrtrækningen normal, hvad der føltes helt mærkeligt efter så mange år med astma.

Kulde og røg gør mig ingenting mere, og det skyldes Ipe Roxo®, der ikke alene er udrensende, men også helbredende. Det er jeg beviset på.

Den 27. februar 1990 blev jeg 67 år og kunne have spillet fodbold, hvis det skulle have været, men jeg foretrækker at dyrke min have og ellers nyde alt det, jeg ikke kunne førhen.

PS. Jeg vil kort omtale, hvad min kone har været igennem. Mellem jul og nytår 1989 fortalte hun mig pludselig, at hun havde fået en stor knude på siden af halsen; hun havde hidtil skjult det, men nu var den blevet meget stor. Vi ringede til lægen og fik hurtigt en tid. Lægen kikkede på det, men vidste først ikke rigtig, hvad han skulle gøre, men så sagde han, at vi skulle henvende os til en kirurg og få taget en prøve af knuden og tilbage og få taget blodprøver, derpå til halsspecialist og derefter til røntgenundersøgelse. 

Da vi kom hjem, sagde jeg til min kone, at jeg ville lave en kop the af Ipe Roxo, og at hun skulle tage 6 kopper hver dag. Dette skete fredag før nytår. Det viste sig, at der var betændelse i knuden, og lægen tilbød at operere den væk, men det ville vi ikke; i stedet tog min kone daglig Ipe Roxo®, både som the og kapsler. I dag, 2 måneder efter, er der ingen knude, og hun har ikke taget anden medicin i den tid. Altså må det være Ipe Roxo®, der har fået knuden væk.

H. W., Odense.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012