Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Silica kapsler – større virkning, pænere hud

Sundhed kommer af at gøre det rigtige hver dag, ikke bare en gang i mellem.  Kisel er et vigtigt mineral, der giver styrke til hud, hår, negle, knogler og bindevæv, det er vitalt for ældre mennesker, for sportsfolk og for kvindens skønhedspleje, fordi det opbygger, nærer, vitaliserer og styrker kroppen.

Det er også den vigtigste bestanddel i jordskorpen, men i denne form kan det, siger videnskaben, ikke udnyttes af den menneskelige organisme; andre har peget på, at kisel optaget i planter er i stand til at blive absorberet i kroppen.

De stærke Silica kapsler, der er det hidtil mest virksomme kiselpræparat på det danske marked, er fremstillet af den lille, hestehaleformede plante padderokke. Når padderokke tørres, dannes der små kiselkrystaller i cellevæggene. Det er disse naturlige kiselkrystaller, der findes i Silica kapslerne.

Silica er lavet af padderokkeplanter fra vokseområder, hvor det er muligt for planterne at optage ekstremt høje kiselværdier, og hvor der ikke er anvendt kunstgødning eller sprøjtemidler. Silica er desuden uden farve/hjælpe- eller konserveringsstoffer og indeholder 300 mg mikrominiseret padderokke pr. kapsel.

Den særlige fremstillingsmetode sikrer, at Silica har et højere indhold af kiselsyre (silicium) end sammenlignelige produkter (12,2%). For at kunne udnyttes af den menneskelige organisme skal kisel endvidere være vandopløseligt, og indikationen herfor er indholdet af flavonoider.  Også her er Silica overlegent i forhold til eksisterende produkter, idet laboratorieundersøgelser viser et flavonoidindhold på 0,73%.

Det gør Silica til helsebranchens bedste tilbud på et organisk kiselpræparat til vitalisering af træt hår, slap og rynket hud, svage og sprukne negle og knoglesvaghed - og ikke nok med det: kisel har også en utrolig evne til at binde blodbelastende tarmgifte og føre dem ud af kroppen.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012