Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Candolic

- et special-hvidløgspræparat mod candida albicans

art-hvidloegSvampesygdommen  Candida albicans  har i de senere år taget et stadigt stigende omfang. Flere forskellige naturmidler kan med et godt resultat sættes ind mod denne lidelse, der skyldes en gærsvamp af samme navn, bl.a. er det kendt, at hvidløg udøver en såkaldt antimikrobiel virkning, dvs. er i stand til at hæmme væksten af mikrober som svampe og bakterier.

Lugtfrie hvidløgskapsler  er i dag et meget anvendt kosttilskud spørgsmålet er, om de er ligeså virksomme som friske hvidløg, når det gælder bekæmpelse af mikrober. Producenter og forhandlere siger ja, men Natur-Drogeriet A/S har foretaget en laboratorieundersøgelse af nogle af de mest kendte lugtfrie hvidløgspræparater samt af det nye lugtdæmpede specialhvidløgspræparat Candolic for deres virkning på  Candida albicans  og bakterierne  Staphylococcus aureus og Escericia coli.

Undersøgelsen gav dette opsigtsvækkende resultat:

Præparat

Virkning

Garlicin

ingen

Garolic 2000 mg

ingen

Hvidløgskapsler m. persille

ingen

Neolic 2000 mg

ingen

Neolic 4500 mg

ingen

Super Garolic 6000 mg

ingen

Superlic

ingen

Candolic 

virksom over for alle tre mikrober

Af de testede præparater havde altså  kun  Candolic  en klar antimikrobiel virkning - kun  Candolic  har derfor en totalvirkning, som fuldtud kan sidestilles med frisk hvidløg!

Hvidløgskapsler uden lugt kan naturligvis bruges som et blodfortyndende kosttilskud til påvirkning af for højt blodtryk og kredsløbsproblemer - og her er markedets stærkeste og billigste præparat Super Garolic (12.500 mg). Candolic er videnskabeligt testet for sin virkning på mikrober, herunder gærsvampen  Candida albicans  og anbefales i behandling heraf. 

Candolic - testet som eneste præparat med det friske hvidløgs TOTALVIRKNING