Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Balsam- og linimentpræparater

- til massage og zoneterapi.

Ægte Trope Palmeolie indgår i ren og forarbejdet form i to nye virksomme balsampræparater - men palmeolie har andre vigtige anvendelsesområder

Ægte Trope Palmeolie har vist sig at være en naturlig vegetabilsk olie med unikke fysiske, kemiske og biologiske egenskaber og er egnet såvel til indtagelse som til udvortes brug.

Selv om Ægte Trope Palmeolie er sammensat næsten udelukkende af mættede fedtsyrer, er den særdeles let fordøjelig. Det skyldes, at fedtsyrerne er kortkædede, således at fordøjelsesarbejdet bliver væsentligt reduceret.

Da fedtsyrerne er ikke-irriterende for hud og øjne, er de også ideelle komponenter i farmaceutiske balsam-præparater.

Ægte Trope Palmeolie regnes med til de såkaldte laurinolier på  grund af indholdet af laurinsyre, den mættede fedtsyre, der giver olien dens særlige duft.

Dansk læge pionér.  Det var den danske læge i Indonesien, dr. Peter Wedel, som først gjorde opmærksom på Ægte Trope Palmeolies helbredende virkninger; han fandt ud af, at befolkningen dér bruger den mod gigt, arthritis og forskellige former for eksem.

Dr. Wedel har i en årrække opholdt sig på de indonesiske øer og blandt andet været leder af et stort hospital på Java. Sine erfaringer med palmeolien offentliggjorde han i et brev til »Ugeskrift for læger«.

Heri fremhæver han den flydende Ægte Trope Palmeolie som et gigtmiddel og sammenligner dens virkning med kortison, et industrielt fremstillet stof med hormonvirkning.

Ægte Trope Palmeolies helbredende egenskaber blev han opmærksom på, da han behandlede en gammel kineser for en øjensygdom. Kineseren havde desuden siddet fem år i rullestol, lammet af en gigtsygdom i leddene. En dag ville dr. Wedel give sin patient amerikansk olie for mavens skyld, men da denne var sluppet op, prøvede han i stedet det lokale middel, palmeolien. Overraskende nok havde patientens øjne det bedre allerede dagen efter, og opmuntret heraf blev dr. Wedel ved med at ordinere Ægte Trope Palmeolie i små doser.

Kun fem dage efter var sygdommen forsvundet, og efter nogle uger var også gigten kraftigt på retur. Tre måneder efter at han var blevet udskrevet fra hospitalet, kom kineseren cyklende for at hilse på den danske læge - han havde cyklet 55 kilometer og var nu fuldkommen rask.

Ægte Trope Palmeolie.  100% ren palmeolie til såvel indtagelse som påsmøring. Ved gigt, arthritis og eksem indtages 1-3 theskefulde daglig; til udvortes brug vil olien smelte ved påsmøring af huden. Olien er fast ved normal stuetemperatur og bør ikke opvarmes hurtigt, da en sådan opvarmning kan ødelægge de helbredende stoffer i olien. Påsmøres efter behov.

Dåse m. 400 ml.

Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet A/S, er igen først i Skandinavien med sunde, naturlige præparater til zoneterapeuter og massører, der ønsker gode resultater.

Ægte Trope Palmeolie bruges i følgende præparater til massage og zoneterapi.

Klinik Balsam.  Ægte Trope Palmeolie i Klinik Balsam har undergået en speciel behandling, således at den er gjort ikke-fedtende, letoptagelig og hudvenlig. Olien hydroliseres (»spaltes«) til fedtsyrer med mellemlange kæder, hvoraf der ved fraspaltning af vand dannes såkaldte estere, som de sidste trin i processen fjernes de overskydende fedtsyrer under vacuumbehandling, og olien filtreres gennem aktivt kul for at sikre en høj kvalitet.
Klinik Balsam og Klinik Liniment forener således de terapeutiske egenskaber i de naturlige fedtsyre-estere med den ideelle balsamsfordele.

Klinik Balsam er tilsat lavendelblomstudtræk, er uden farve og mild, samtidig med at den er letflydende og nem at påsmøre huden; den optages let uden at efterlade en fedtet hinde på hænderne og det behandlede område. Den holder på den naturlige fugtighed og gør derved huden mere blød og fleksibel.

Klinik Balsam anbefales til massage og zoneterapi, idet de effektiviserer massage og trykpåvirkning uden at være fedtende. Klinik Balsam absorberes hurtigt og transporterer de fedtopløselige substanser i fedtsyreesterne til lagene under hudoverfladen.

Ved langtidsopbevaring bør Klinik Balsam stilles i køleskab.
Dåse m. 150, 450 & 500 ml (balsam).

Terapi Balsam med kokosolie bruges, når det gælder behandling af ømme muskler og reumatiske muskel- og ledsmerter.

Terapi Balsam giver hurtig lindring og velvære til muskler og led, når der er tale om lokal behandling af begrænsede områder.

Salven fremmer nemlig blodets gennemstrømning og virker lettere bedøvende på nerverne i huden. Derved får den en afspændende og smertelindrende effekt på såvel akutte som kroniske tilstande.

Præparatet anbefales som en supplerende, smertestillende terapi til massage af ømme muskler og led og ved reumatiske smertetilstande. 
Dåse m. 500 ml.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012