Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Økologisk Fermentkorn

Dosis: 1-3 kapsler 3 gange daglig til hovedmåltiderne, eller efter anbefaling.

Fermentkorn kapsler understøtter de af lægen ordinerede medikamenter og anbefales især ved alle former for kæbe-, hals-, næse-, øre- og mandelbetændelse, men også ved reumatiske lidelser, arthrose og gigt.

Fermentkorn er et levnedsmiddel og understøtter på afgørende vis livskræfterne og derigennem også det centrale nervesystem.

Fermentkorn kapsler er et bevis på, at menneskets opfindsomhed sætter det i stand til af et levnedsmiddels nærinsstofspekter at skabe et medikament. En udvikling, der endnu ikke er slået igennem i medicinen. Men man må antage, at udvindelsen af aktive stoffer fra naturlige næringsmidler (ved hjælp af naturlige forarbejdsningsteknikker) snart vil spille en større rolle. F.eks. har professor Teuro Higa fra landbrugsforskningscentret ved Ryukus universitet på Okinawa i årevis forsket i såkaldt effektive mikroorganismer, der skal kunne erstatte både sprøjtemidler og kunstgødning (Berlingske Tidende 11.08.1996). De gode resultater med Brottrunk og Fermentkorn kapsler viser, at de venligtsindede bakterier heri hører til de effektive mikroorganismer (EM), som er positive for at bevare sundheden.

Grundlaget for Brottrunk og Fermentkorn.  Grundlaget for Kanne-Brottrunk er brød. Brødet bringes i en månedlang gæring sammen med vand og mælkesyrebakterier til en ph-værdi af 2,9. Det hele sker naturligt med økologisk dyrket korn. Syreresistensen på ph-værdi 2,9 giver bakterierne en sådan styrke, at de er i stand til at  vandre levende gennem hele fordøjelseskanalen.

Protein 

0,5 g

Fedt 

0,1 g

Kulhydrater 

3,4 g

Mælkesyre 

0,1 g

Mineraler:

 

Natrium

7,8 mg

Kalium

8,3 mg

Calcium

5,0 mg

Magnesium

2,0 mg

Jern

0,2 mg

Mangan

49,5 mg

Zink

0,1 mg

Kobber

0,02 mg

Klor

35,1 mg

Aminosyrer:

 

Alanin

13,5 mg

Arginin

15,3 mg

Asparaginsyre

30,2 mg

Glycin

24,3 mg

Glutaminsyre

163,4 mg

Isoleucin

11,25 mg

Leucin

40,1 mg

Methionin

7,7 mg

Serin

28,35 mg

Threonin

21,6 mg

Tyrosin

10,8 mg

Valin

27,9 mg

Lysin

21,15 mg

Vitaminer:

 

B1

8,60 mcg

B2

7,2 mcg

B6

4,5 mcg

B12

0,01 mcg

Niacin

84,6 mcg

E

16,7 mcg

Folsyre

1,1 mcg

Pantotensyre

9,0 mcg

De vigtigste råstoffer er hvede, rug, havre og brøndvand. Kornet kommer fra økologiske landbrug, dvs. korndyrkningen foregår uden gødning med kemikalier og uden brug af pesticider eller andre kemiske sprøjtemidler. Ukrudtsbekæmpelsen foregår manuelt. For at undgå svampeangreb og andre plantesygdomme sprøjtes sædekornet og i vækstperioden planterne med Brottrunk.

Vandet er også en vigtig faktor. Vandet fra den offentlige vandforsyning er på grund af tilsætningen af klor ikke egnet til fremstillingen af Brottrunk. Klor ødelægger den for produktets kvalitet vigtige mælkesyregæring. Derfor udnytter firmaet Kanne sit eget brøndanlæg, der leverer vand af høj kvalitet.

Brottrunk  er en mælkesur, gæret drik af specielt fremstillet økologisk fuldkornsbrød. Det indeholder i naturlig form alle vigtige mineraler, vitaminer og sporelementer.  1 ml Brottrunk indeholder ca. 1 millioner positive kolonidannende mælkesyrebakterier, der bekæmper de skadelige forrådnelsesbakterier i tarmkanalen og derved gør plads for positive bakterier.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012