Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hulda Regehr Clarks cancerkur

Uddrag af bogen "The Cure of All Cancers":

Midler mod parasitter.  Den indfødte befolkning i Amerika vidste, at mennesker er invaderet af parasitter. Andre indfødte folk fra Arktis til Anarktis vidste, at vi bærer rundt på parasitter ligesom dyrene.

De havde hyppige  renselseskure,  der omfattede diarré og opkastninger, for at slippe af med deres slimede invasorer. Mange kulturer havde helt op til min barndom stadig en sådan praksis. jeg kan selv huske, at jeg som barn blev tvunget til at sluge en spiseskefuld svovl og melasse og rå løg! Det smagte forfærdeligt, men det nedsatte kroppens belastning af orm og parasitter, som vi alle har.

Hvor er det vi er kommet af sporet? Hvorfor har vi opgivet disse viise metoder?  Jeg har set, at eksem skyldes to ringorme. Slagtilfælde skyldes en enkelt ringorm,  ascaris,  der trænger ind i hjernen. Schizofreni og depression er forårsaget af parasitter i hjernen. Astma kommer af ascaris i lungerne. Diabetes er forårsaget af eurythrema, bugspytfladormen fra kvæg. Migræne skyldes trådormen  Kstrongyoides.  Acne rosacea er forårsaget af  leishmania.  Mange menneskelige hjertesygdomme er forårsaget af hundens hjerteorm, dirofilaria.

Og listen kan fortsættes.  At slippe af med alle disse parasitter ville være absolut umuligt ved brug af kliniske medikamenter, der hver især kun kan dræbe en eller to parasitter. Sådanne medikamenter kan også gøre én ganske syg. FlagylTM bruges mod amøber og giardia; når den korrekte dosis anvendes, kan det give ekstrem, kvalme og opkastning. Kinin mod malaria er meget toksisk. Man kan forestille sig, at man skulle tage 10 sådanne medikamenter for at dræbe en halv snes parasitter! Det er måske gode nyheder for medicinalfirmaerne, men ikke for dig.

Men tre urter kan skaffe dig af med over 100 typer parasitter!  Og uden så meget som at få en hovedpine! Uden kvalme! Uden på nogen måde at forstyrre virkningen af de medikamenter, som man måske allerede bruger! Lyder det for fantastisk? For godt til at være sandt? De er gaver, der er givet os af naturen.

(Urterne er: Phyto Grøn/Sort Valnød dråber og kapsler - Phyto Nellikeblomst tabletter - Phyto Malurt kapsler.)

Bliv sund igen!  Man forvandles ikke til en rask person, den dag canceren er forsvundet. Man skal stadig komme sig efter sygdommen, der fik canceren ind i et bestemt organ, og den skade, canceren forvoldte, mens man havde den.

Enhver har et sæt af kroniske problemer, der er forbundet med deres cancer. Kronisk bronkitis, colitis og prostatitis er kendte for at prædisponere for lunge-, tyktarms- og prostatacancer. Flere år med fibrocystisk sygdom (knude i brystet) eller »dårlige« brystvorter-konturer kan føre til brystkræft eller livmoderhalskræft.

Så når din cancer er væk, har du to problemer. Canceren er kureret. Svulsterne vokser ikke mere. De vil ikke forsvinde, før vi fjerner de medvirkende årsager. Dette er et fantastisk eventyr. At blive rask er den mest opløftende del af din helbredelse. Du vil se dig selv helbredt. Helbredelse har en magi ved sig, som er enestående. Det er kroppens hemmelighed. Ingen læge kan helbrede din krop. Intet menneske forstår helbredelse. Men fjerner du alle hindringer fra din krop, kan du være sikker på, at DEN VIL HELBREDES! Tænk på et sår, du engang havde, og på hvordan det helede. Splintrer af glas eller træ skulle fjernes, snavs skulle vaskes af, bakterier dræbes. Som helbredtes det af en ukendt magi. En hjælp fra noget, du ikke kunne se!