Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Parasit-kuren

Forbruger-oplysning! Parasitter er virkelige nok, men diagnosen kan være tvivlsom, hvis man ikke kan dokumentere deres tilstedeværelse. T. H.

art-clarkParasitter kan trænge ind i den menneskelige organisme og ligge til grund for alvorlige og dødelige sygdomme som cancer, AIDS, Hodgins syge og indvoldsbetændelse - her er kuren, der kan sættes ind mod de farlige snyltere og være med til at holde sygdommen under kontrol.

Parasitter er et stigende problem: øget anvendelse af antibiotika, mere samfærdsel mellem landene, smitte fra kæledyr, indtagelse af kød og æg uden effektiv varmebehandling er nogle af årsagerne til, at parasitter og bakterier forekommer hos mennesker og er blevet en trussel mod vores helse.

Parasitter (fra græsk parasitos, egl. »som spiser hos«) er betegnelsen for en gruppe organismer, der lever som snyltere i andre organismer. Hertil hører den menneskelige indvoldsorm Fasciolopsis buskii,  som bl.a. den amerikanske forsker Hulda Regehr Clark, Ph.D., har fokuseret på.

Hulda Rehgehr Clark hævder, at denne parasit er årsagen til bl.a. kræftsygdomme. Og hvis man dræber denne parasit, kan man standse canceren, hvis ellers almindelige sundhedsprincipper efterleves. Vævet bliver igen normalt (Hulda Regehr Clark: »The Cure of All Cancers« San Diego, 1993).

Hvad er det særlige ved denne parasit? Parasitten lever typisk på steder, hvor den påfører forholdsvis ringe skade som tyktarmsbetændelse, Crohns sygdom eller irritation i fordøjelseskanalen eller måske slet intet.

Men invaderer den et andet organ som livmoderen, nyrerne eller leveren, så er den i stand til at forårsage stor skade. Den vinder kun indpas i visse menneskers lever. Det er ifølge den amerikanske forsker hos mennesker, der  har propyl alkohol  i deres krop.

Indvoldsorm og propyl alkohol.  For at forstå hvilken trussel denne parasit udgør må man kende de grundlæggende facts. Det engelske navn for  Fasciolopsis buskii  er "fluke" der betyder "flad", og det viser, at den hører til fladormene.

Den voksne parasit producerer millioner af æg, der føres ud med afføringen. Parasitten selv hæfter sig til leveren og forårsager cancer, eller til livmoderen, hvilket fører betændelse i livmoderslimhinden, eller til skjoldbruskkirtlen, hvad der efter Hulda Regehr Clarks overbevisning er en af årsagerne til AIDS, eller til nyrerne og forårsager Hodgkins syge.

De fleste af os får små læsioner i indvoldene fra tid til anden. De små sår tillader æggene, der er mikroskopiske i størrelse, at blive ført ind i blodstrømmen. Nogle af æggene udklækkes i indvoldene eller blodstrømmen. Herfra optages de i leveren og dræbes. Parasitterne har ingen chancer for at overleve i raske mennesker.

Indvoldsorm og propyl alkohol.  Men der sker noget særligt med mennesker, som har propyl alkohol i kroppen.  Leveren bliver ude af stand til at opfange og dræbe de nyudklækkede indvoldsorm. Disse baby-orm får mulighed for at etablere sig i leveren og andet væv. Det er, som om immunsystemet ikke har kraft til at dræbe dem. Indvoldsormene begynder at formere sig i et svimlende tempo - ikke i tarmkanalen, men i leveren!

Som om disse parasitter ikke var djævelske nok, så sker der noget nyt, så snart de voksne har etableret sig i leveren. En vækstfaktor kaldet  orthophospho-tyrosin dukker op. Det får cellerne til at dele sig - grundlaget til dannelsen af en kræftsvulst er lagt.

Dræb parasitten og øg immunforsvaret!  Det positive er, at det er muligt at eliminere ortho-phospho-tyrosin,  når indvoldsormen i alle dens vækststadier (æg osv.) dræbes.

Med indsættelse af en speciel kombination af droger er det muligt at gennemføre en særlig effektiv  anti-parasit-kur.  Dette er en vigtig vej til at øge immunforsvaret og reducere risikoen for cancer og andre sygdomme.

Kampen for sundheden. For at vinde kampen for sundheden er det afgørende, at vi sørger for, at der ikke er mere propyl alkohol eller andre toksiner (tungmetaller, arsenik, radon, PCB osv.) tilbage i kroppen. Endvidere er der ikke kun én parasit i os.  Fasciolopsis buskii  er ifølge Hulda Regehr Clark den eneste, der kan forårsage kræft,  men vi bærer rundt på en halv snes forskellige parasitter  Intet er mere modbydeligt end tanken om uønskede horder af bidende, tyggende, kravlende og sugende skabninger på vores kød. Men hvad når det er  vores kød? Vi kan ikke se ind i os selv og går fejlagtigt ud fra, at der intet er i vejen.

At komme af med alle disse parasitter med kliniske medikamenter ville være fuldstændigt umuligt.

Men der findes tre urte-præparater, der kan dræbe de fleste indvoldsparasitter. Disse urte-præparater er: 

 • Phyto Grøn/Sort Valnød dråber og kapsler    
 • Phyto Kryddernellikeblomst tabletter 
 • Phyto Malurt kapsler

Præparaterne skal tages  sammen.  Phyto Grøn/Sort Valnød og Phyto Malurt dræber mindst 100 slags voksne og delvist udviklede parasitter. Phyto Kryddernellikeblomst dræber æggene.

Det er vigtigt for effektiviteten af Grøn/Sort Valnød, at tinkturen er udvundet af de  grønne frugtbælge. Er bælgene først blevet sorte, er de uden værdi.

Dette er de tre essentielle naturlige midler til bekæmpelse af indvoldsparasitter.  Der er to ikke-essentielle midler  - ornithin og arginin -  der forbedrer kuren. Dette er isolerede aminosyrer, som Levnedsmiddelstyrelsen i Danmark ikke accepterer, at helsebranchen forhandler. Man må gerne spise ubegrænsede mængder af kød, men ikke isolerede aminosyrer fra kød. Derfor må man supplere de tre essentielle midler med et produkt med et højt indhold af disse stoffer, f.eks.  Amino-Complex Valleprotein. Et andet vigtigt middel er  Ipe Roxo®, som også er virksomt mod virus, svamp og parasitter.

Nedenfor er anført den detaljerede kur til bekæmpelse af parasitter

(Til kurens gennemførelse bruges 8 dåser Grøn/Sort Valnød kapsler, 4 dåser Phyto Malurt kapsler og 4 dåser Phyto Kryddernellikeblomst tabletter)

1. Phyto Grøn/Sort Valnød dråber/kapsler
1. dag: Tag en dråbe 4 gange over dagen. Kom dem i en væske som vand, juice eller mælk. Tag dem på tom mave og før måltiderne.
2. dag: Tag 2 dråber 4 gange som ovenfor
3. dag: Tag 3 dråber 4 gange
4. dag: Tag 4 dråber 4 gange
Fortsæt på denne måde, indtil dosis 20 dråber 4 daglig er nået. Herefter tages 20 dråber på én gang daglig i 3 måneder.
Kapsler kan bruges i stedet for dråber. 4 dråber = 1 kapsel.

2. Phyto Malurt kapsler
1. dag: Tag 1 kapsel før middagen (med vand)
2. dag: Tag 2 kapsler før middagen
3. dag: Tag 3 kapsler før middagen
Fortsæt således indtil den 14. dag. Man kan tage alle kapsler på én gang eller fordelt over dagen. Derpå tages 14 kapsler 2 dage i træk. Herefter tages 14 kapsler 2 gange ugentligt.

3. Phyto Kryddernellikeblomst tabletter
1. dag: Tag 1 tablet 3 gange daglig før måltiderne
2. dag: Tag 2 tabletter 3 gange daglig
3.-10. dag: Tag 3 tabletter 3 gange daglig. Efter den 10. dag tages 3 tabletter én gang daglig i 3 måneder.
Efter kuren: Ved risiko for parasitinfektion kan man tage 2 kapsler/tabletter af hver af de tre præparater pr. måltid.

Vær opmærksom på, at der i nedenstående liste er anført blot nogle af de produkter, der kan indeholde restkoncentrationer af propyl alkohol:

 • Shampoos   
 • Hår sprays   
 • Kolde industrialiserede   
 • Morgenmadsprodukter (Kellogs)   
 • Kosmetika   
 • Vand på flasker   
 • Færdige frugtjuices   
 • Rensealkohol   
 • Mundvand   
 • Alle produkter til barbering   
 • Drikkevarer med kulsyre   
 • Kaffe uden coffein   
 • Produkter, der bruges til at trække coffein ud af kaffe   
 • Hvidt sukker

Bemærk, at propyl alkohol også kaldes propanol, isopropanol, isopropyl alkohol og rensealkohol; bemærk også at listen er ufuldstændig, da der hele tiden kommer nye produkter frem,

Referencer:
Hulda Regehr Clark, Ph. D., N. D.: The Cure of All Cancers", San Diego, CA 92120,1993 &"The Cure for HIV and AIDS', San Diego, CA, 4 92120,1993.
Pizzorno & Murray: "A Textbook of Natural Medicine".

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012