Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ene kapsler

Det bedste 100% naturligt vandrivende middel.  Mange mennesker oplever især om sommeren generende væskeansamlinger i kroppen. Sådanne ansamlinger resulterer i ødemer, dvs. udtræden af væske i væv, hvorved der fremkommer hævelser i fødder og ben, hænder og arme og i ansigtet.

For meget vand i kroppen giver en fornemmelse af utilpashed, f. eks. sko og fingerringe bliver for små. Undertiden hænger ødemer sammen med betændelser, allergier, nedsat passage i vener og lymfekar samt med reduceret hjerte- og leverfunktion. Under alle omstændigheder gælder det om at reaktivere nyrefunktionen.

Ene kapsler er navnet på et helt naturligt lægemiddel, som effektivt er i stand til at fjerne overflødige væskeansamlinger hos mange mennesker. Præparatet er fremstillet på basis af enebær, der længe har været brugt som et diuretisk, dvs. vanddrivende middel. Enebær stimulerer nyrerne til øget urinudskillelse og sørger for, at den overskydende væske transporteres bort fra de opsvulmede væv.

Ene har endvidere en gunstig indflydelse på stofskiftet, idet det udskiller mange af de stofskifteslagger, der er ansvarlige for de moderne stofskiftesygdomme. Denne virkning tilskrives især indholdet af  juniperin, et bitterstof, der har en gavnlig fordøjelsesfremmende effekt.

En kur med Ene er tillige hensigtsmæssig ved kronisk arthrose (slidgigt) og kronisk gigt samt ved den store gruppe af neuralgisk-muskelreumatiske sygdomme som senelidelser og myoser, da den giver mulighed for mærkbar lindring.

Der gælder den regel, at Ene aldrig bør tages daglig i længere tid end 6 uger. Forklaringen herpå er præparatets stærke stimulering af nyrernes urinudskillelse. Af samme grund bør præparatet heller ikke anvendes af gravide eller af mennesker med svækket nyrefunktion.

Ene kapsler forhandles af helsekostforretninger og materialister.