Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Rolin*at

art-sovnloeseSov godt og sundt og vær i balance døgnet rundt! 

Rolin*at - et naturpræparat, der er lige godt mod stress om dagen som mod søvnløshed om natten!

Sker det ikke, at du plages af nerver, f.eks. når du skal falde i søvn om aftenen og har noget vigtigt for næste dag? Eller måske oplever du lampefeber før et vigtigt møde, når du skal være sammen med mange mennesker, eller koncentrere dig ved en afgørende eksamen?

I den slags situationer er det rart at vide, at der findes et 100% uskadeligt naturmiddel, der hjælper hurtigt og sikkert.

Navnet på dette præparat er Rolin*at, som udelukkende består af kendte og prøvede lægeplanter - baldrian og humle med et naturligt indhold af virksomme plantestoffer.

Rolin*at er fremstillet efter en særlig recept, og den skånsomme behandling af råstofferne under streng kontrol garanterer en ren og naturlig substans med høj virkning. Rolin*at er derfor 4 gange stærkere end almindelige Baldrian-Humle tabletter.

l disse allergi- og overfølsomhedstider er der selvfølgelig heller ingen kemiske substanser i Rolin*at - kun naturens rene, beroligende originalsubstanser, der anvendt korrekt ikke virker sløvende eller har andre uønskede bivirkninger. Til forskel fra den gængse nervemedicin, der under længere tids brug kan have alvorlige og skadelige følgevirkninger, er Rolin*at ikke vanedannende, og det virker også, selv om du måske er nødt til at tage anden medicin ved siden af.

art-rolinatHer er de mest almindelige lidelser, som kan behandles med Rolin*at:  nervøse søvnforstyrrelser, stress, indre uro, nervøs irritabilitet, lampefeber, eksamensangst, nervøs udmattelse, nervøsitet hos børn og nervøse symptomer i forbindelse med klimakteriet.

Allerede 15-20 minutter efter at du har taget en Rolin*at kapsel føler du dig roligere, og nervøsiteten begynder at fortage sig. Lider du af søvnbesvær, vil Rolin*at give dig en hel nats rolig søvn, således at du er sikker på at vågne frisk og udhvilet op næste morgen.

Du kan være tryg ved naturen, og de medicinske muligheder, der er givet os af naturen, og derfor kan du også være tryg ved Rolin*at - en sikker hjælp til nerveberoligelse.