Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Brolacta - Danmarks første økologiske tandpasta!

Bio-Tandpleje-Creme - God for tandkød, tænder, hud, tarm og blod

Denne tandcreme er efter ønske fra dermatologer og allergieksperter fremstillet af Brottrunk, Fermentkorn og pebermynteolie. Det er en tandcreme, som man uden betænkelighed kan sluge*

Den indeholder ingen oxidationsmidler eller kemikalier. Det er endda meningen, at tandcremen skal sluges, for den er fremstillet af Brottrunk og enzym-fermentkorn.

Tandcremen er testet af TriNatural Fagklinik for Naturbehandling i Höhenkirchen ved München, under ledelse af cheflæge Dr. Gaisenbauer, og fundet særdeles velegnet til allergikere.

Ingredienserne er værdifulde enzymer, proteiner, mineraler og vitaminer, der allerede fra dagens start styrker organismen på en fornuftig måde.

Og sådan begynder egentlig en god dag!

Brolacta Bio-Tandpleje-Creme forhandles af materialister og helsekostforretninger.

Brolacta Bio-Tandpleje-Creme indeholder vigtige sporelementer, vitaminer, aminosyrer, proteiner og brødsyreenzymer. Disse bidrager til forbedringen af mund- og svælgfloraen. Tube m.125 ml.

*Hvorfor skjuler videnskaben i EU, at fluortandpasta kan være farlig?
I USA forsynes tandpastatuber med denne advarsel: "Hvis De ved et tilfælde kommer til at sluge mere tandpasta, end det er nødvendigt for tandbørstning, bør De straks søge professionel hjælp eller et center for forgiftningsbehandling". Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration skyldes dette, at fluor, når det sluges, blander sig med kemikalier i maven og danner stærkt ætsende flussyre, som kan give sår og endog forårsage død. Eftersom børn ikke er særligt gode til at kontrollere synkerefleksen, er de de mest udsatte. Undersøgelser, som har været offentliggjorte i New England Journal of Medicine og Journal of the American Medical Association viser, at ophobninger af fluor også svækker knoglerne og øger hyppigheden af hoftebrud.

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012