Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hajer, skaldyr og okser lindrer smerter ved slidgigt

Det lyder som et meget eksotisk helse-råd: "Spis rigeligt med hajbrusk - og din slidgigt forsvinder!". Men rådet er alvorligt ment og frem for alt seriøst. Den tyske læge og anti-aging-ekspert dr. Harald Weskott siger: "Hvad der lyder som en vittighed, kan betyde afslutningen på lidelserne hos millioner af mennesker i Tyskland og Danmark".

Hajbrusk indeholder nemlig chondroitin. Og dette stof sørger for, at der dannes ny brusksubstans og ny ledvæske i kroppen. Slidgigt (arthrose) skyldes slitage i leddene. Millioner af mennesker har vedvarende smerter og stærkt nedsat bevægelighed. Især rammes knæene.

Hajbrusk og nogle skaldyr, f.eks. såkaldt grønlæbede muslinger danner de virkestoffer, der kan føre til gendannelse af den skadede brusk hos mennesker.

En fuldstændig arthrose-terapi bør omfatte tre trin:

En ledskånsom bevægelsesbelastning som svømning og vandreture. Herved bliver bruskstofskiftet stimuleret.

Indtagelse af den bruskdannende substans chondroitin. Den stimulerer brusken til nydannelse ved indtagelse af hajbrusk eller oksebruskkoncentrat i Chondro-Lenk kapsler eller pulver.

En regenerationsbehandling, hvor elektromagnetiske bølger stimulerer cellerne, således at brusklaget igen bliver tykkere og glattere. Således kan ledets bevægelsesfrihed genoprettes.

Chondro-Lenk fra Natur-Drogeriet A/S er Oral grade F+F-kvalitet og fremstillet under anvendelse af den nyeste, globalt anerkendte kvalitetskontrol-systemer i alle aktivitetsfaser: produktion, analyse, forskning.
De aktive ingredienser fremstilles i overensstemmelse med GMP-reglerne.

Health News 2002 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012