Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bi-Aktiv Pollen er en kilde til sundhed

Blomsterstøv, der er indsamlet af bier, og som har været igennem en gæringsproces for at nedbryde den ydre seje hindes modstand og udskille det vitale blomsterstøvekstrakt.

Ifølge undersøgelser, foretaget af prof. Vonogradov, Wever, Nilson, Kikinen, dr. Jachimowicz, N. P. Joirisch og dr. Schukowskij indeholder blomsterstøv betydelige mængder af de følgende ingredienser i naturlig form:

B-vitaminerne nicotinamid, pantothensyre, folinsyre, samt rutin og lecithin.

Aminosyrer er organiske syrer, der indeholder en aminogruppe. Alle æggehvidestoffer består af en række forskellige aminosyrer. Aminosyrer bruges til opbygning af de menneskelige celler og er som følge heraf af vital betydning for organismen.

Enzymer er katalysatorer, der omdanner almindelige proteiner fra føden til de æggehvidestoffer, der skal bruges i celleopbygningen. I denne sammenhæng er enzymer de stoffer, der gør, at der kan ske den kemiske proces, som spalter æggehvidestofferne til de forskellige aminosyrer. Enzymer dannes i kirtlerne.

Sporelementer er grundstoffer, der bruges til opbygning af knogler, muskler og andet væv.

Vitaminer: Vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, vitamin E, biotin, nicotinamid, rutin, pantotensyre, folinsyre; lecithin. Aminosyrer: Arginin, histidin, isoleicin, isin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptofan, valin. Enzymer: catalase, amylase, sacharase, adenosintriphophatase, lipase. Kulhydrater, proteiner, mineraler og sporelementer som aluminium, kalk, kalium, magnesium, mangan, fosfor, barium, sølv, zink, krom, strontium.

Astma, bronkitis, allergi eller infektion i luftvejene, samt heraf følgende åndedrætsbesværligheder.

Nyresten, nyrebetændelse eller galdesten.

Stress, nervøsitet, uro.

Gener i overgangsalderen, hedeture osv. Migræne eller migrænelignende hovedpine. Kroniske infektioner af enhver art; sygdomme, som har oprindelse i en virus- eller bakterieinfektion (influenza); træthed, dårlig koncentration.

Høfeber. Bihulebetændelse. Kæbehulebetændelse. Pandehulebetændelse. Prostataforstyrrelser.

Bedste køb i Danmark:
Bi-Aktiv Pollen granulat, 225 g, Bi-Aktiv Pollen kapsler (500 mg), 90 stk.

Ref.:
Baumgarten, Dr. Fr.: Geschichte der modernen Arzneimittelforschung, DBW 6/1960.
Caillas, A.: Le Pollen, Orleans 1959.
Caillas, A.: Les vertues merveilleuses du Pollen, 113. Tausend, Giens 1966.
Caillas, A.: Le pollen et les troubles de la prostate, 15. Tsd. Giens 1967.

Health News 2002 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012