Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Schwedenkräuter

- en barsk bitter, der fordriver mange onder

art-mariatrebenMaria Treben blev som ung ramt af tarmtyfus og kødforgiftning, voldsomme opkastnings- og diarréanfald. Smerterne var så kraftige, at hun om natten hverken kunne sidde eller ligge, gå eller stå. Ifølge lægen drejede det sig om eftervirkningerne af tyfus, der kan vare i årevis.

En dag bragte en fremmed kvinde hende en flaske Schwedenkräuter, en særlig mikstur, opkaldt efter den svenske læge og rektor i medicin, dr. Samst. I den originale recept (der findes nu over 60 forskellige opskrifter) er anført 43 punkter over sygdomme og lidelser, som kan behandles med denne mikstur.

Plaget af ulidelige smerter besluttede Maria Treben at prøve Schwedenkräuter som et udvortes omslag på maven. "En vidunderlig god, varm fornemmelse gennemskyllede min krop, og pludselig var det, som om nogen med én eneste håndbevægelse havde trukket alt sygeligt ud af min krop. Sygdommen var som blæst bort, og der kom aldrig senere nye anfald".

Maria Treben var en af sin tids mest kendte og omdiskuterede naturhelbredere i Tyskland og Østrig, og hun indsamlede gennem en menneskealder et omfangsrigt materiale om den forbløffende virkning af Schwedenkrräuter (samlet i bogen "Sundhed fra Guds apotek"), blandt andet på alle former for betændelsestilstande, snue og influenza, reuma og gigt, tarmlidelser, hæmorroider og træg mave- og galdefunktion. Talrige breve fra taknemmelige patienter, der i årevis har kæmpet med alvorlige, sygdomsproblemer, er et bevis på Schwedenkräuters usædvanlige effektivitet.

art-schwedenI Danmark fremstilles nu, efter original recept, den ægte Schwedenkräuter af Natur-Drogeriet A/S, Hørning, der er det eneste firma, som giver fuldstændig oplysning om indholdet af præparatet. Denne urteessens, der også kaldes livseliksir, er sammensat af mange værdifulde urter samt af veneziansk theriak, en apotekeringrediens, der havde en stor udbredelse i middelalderen, og som her har fået en moderne tilpasning (bygger alene på vegetabilske substanser).

Den meget stærke og virksomme Schwedenkräuter er en "barsk" sag at indtage - derfor anbefales det at fortynde den med vand eller anden væske ved indvortes brug. Til gengæld bliver de fleste forbløffede over, hvor hurtigt og kontant den virker. 1 teskefuld morgen og aften holder en i vigør året rundt, også højt op i alderen. Schwedenkräuterens "rigtige" fader, dr. Samst, døde nemlig først da han var 103 år - af et styrt fra sin hest!

Schwedenkräuter kan købes hos helsekostforhandlere og materialister.

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012