Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Dosering af MSM og Chondro-Lenk

Bio Lignisul MSM 200 g
Ingrediens:  Methyl-sulfonyl-methan.
Anvendelse:  MSM er et naturligt svovl, som findes i kroppen. Reducerer smerter, ømhed og inflammationer, der er forbundet med skader, forstrakte muskler, overbelastede led og reumatisk artritis. Envidere virksomt mod knogleskørhed, allergier, parasitter i fordøjelseskanalen, halsbrand/for meget mavesyre. MSM er desuden vigtigt for hårs og negles vækst. Bruges også i tandbørstning for at få hvidere tænder.

Anbefalet dosis: 2-8 g eller 4 kapsler  daglig. 1 strøgen tsk. = 3,5 g

Dåse m. 200 g/180 kapsl.

Chondro-Lenk 50 g pulver

Ingredienser:
 100% complex chondroitin natriumsulfat. Oprindelse 100% fra oksebrusk, pH 7,0.
Anvendelse:
Chondro-Lenk virker som en "væskemagnet". Det sørger for, at der oplagres tilstrækkeligt vand i brusken, således at denne ikke mister sine svampeagtige støddæmperegenskaber. Desuden bremser stoffet "brusknedbrydende" enzymer og understøtter dermed på rationel vis virkningen af stoffet. Chondro-Lenk udbedrer beskadiget brusk og tilmed formindsker risikoen for betændelse i de ramte led. Øger immunforsvaret, modgår kolesteroldannelse og giver støddæmperegenskaber i bruskopbygningen. Skal udrøres i surmælksprodukt for ikke straks at størkne.
Anbefalet dosis: 2 g =1 strøgen tsk. eller 6 kapsl. daglig.

Dåse m. 50 g/180 kapsl.

Præparaterne fra Natur-Drogeriet A/S er Oral grade-kvalitet og fremstillet under anvendelse af de nyeste, globalt anerkendte kvalitetskontrol-systemer: produktion, analyse, forskning.
De aktive ingredienser fremstilles i overensstemmelse med GMP-reglerne.

Health News 2002

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012