Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ægte Venustorn® lindrer slidgigt-smerter

art-venustorn1Arthrose betyder, at brusken i knæ, hofter, skuldre og hvirvelsøjle er nedslidt. Overvægt, forkert siddestilling, for meget sport og hårdt fysisk arbejde udløser slidgigt. Kemiske gigtmidler kan kun lindre smerterne i kort tid, men de kan ikke bremse sygdommen.

I dag er slidgigtens gåde løst: bittesmå bruskdele rives af og udløser en betændelse i vævet. Denne betændelse vil kroppen bekæmpe. Cellerne i leddet udskiller bestemte enzymer (kollagenaser), som opløser de afrevne bruskceller. Men de "skyder over målet" og angriber også det sunde knoglevæv. På denne måde vandrer der igen bruskceller ind i leddet. Og den onde cirkel begynder forfra.

Derfor må målet for en moderne artrose-terapi være at hæmme disse brusknedbrydende stoffer.

art-venustorn2Ægte Venustorn® bremser produktionen af kollagenaser, der med tiden ødelægger ledbrusken fuldstændigt, med ca. 90 pct. Og det kan mærkes af patienterne, som de fremgår af 12 undersøgelser med over 1.600 patienter.

Allerede i 1997 behandlede professor dr. Michael Pinget fra Carros i Sydafrika 430 arthrosepatienter i en periode på 60 dage med 1,5 gram plantepræparat. Resultat: hos 89 pct. af patienterne tog smerterne tydeligt af, 84 pct. fik meget bedre bevægelighed i leddene.

art-venustornProfessor dr. Sigrun Chrusbasik fra universitetsklinikken i Freiburg, Tyskland, undersøgte 118 slidgigt-patienter, og det viste det sig, at ved behandlingen med plantepræparatet aftog smerterne med ca. 34 pct., mens et placebo kun reducerede dem med 6 pct. Et andet opsigtsvækkende resultat var, at plantepræparatet lindrer ledsmerterne nøjagtigt lige så effektivt som Diclofenac og sygegymnastik. Der var også en tydelig forskel på omkostningerne ved de to behandlingsmetoder: 36 euro for plantepræparatet, 133 euro for den traditionelle terapi.

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012