Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Atasino mod svamp

Otte ud af 10 mennesker, som lider af hudsvamp, får forkert medicin hos deres læge. For svampesygdomme interesserer ikke lægerne, siger speciallæge i hudsygdomme Erik Foged, Holstebro.

Op imod en kvart million danskere lider af neglesvamp, fodsvamp og andre ubehagelige svampesygdomme. Men når de søger behandling hos deres praktiserende læge, er det ifølge Erik Foged overvejende sandsynligt, at der bliver stillet en forkert diagnose, og at de følgelig får den forkerte behandling.

Han har undersøgt 100 tilfældigt udvalgte patienter, som forinden har været behandlet for hudsvamp hos deres praktiserende læge, med det overraskende resultat, at under 20 pct. af patienterne havde fået en korrekt medicin.

Undersøgelsen viser, at 58 pct. af patienterne var blevet behandlet med svampemidler, selv om de faktisk slet ikke led af en svampesygdom. Blandt de patienter, som havde en svampesygdom, var 26 pct. behandlet med medikamenter, som kun er virksomme mod eksemsygdomme. Kun 16 pct. af de patienter, som havde modtaget behandling mod svampesygdomme hos deres praktiserende læge, var reelt angrebet af en svampesygdom.

Neglesvamp er en ret almindelig lidelse, som for mange er et stort kosmetisk problem. Svampen har tendens til at opstå hos folk, der i forvejen har et svagt immunsystem, og i sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med en særlig intensiv behandling for at holde svampen væk.

Frygten for at få hevet neglen af afholder nok mange fra at gå til læge med problemet, men denne barbariske metode er ikke længere nødvendig.

Tre fjerdedele af alle svampeangreb rammer tåneglene, resten fingerneglene. Uvist af hvilken grund rammes flest mænd af neglesvamp på tæerne, mens svamp på fingrene er lige hyppig hos mænd og kvinder.

Det er svært at sige, hvordan neglesvamp smitter, men svampen kan bl. a overføres i gymnastiksale, på våde gulve, fra tøj eller via sukkerholdige fødevarer. Derfor er ivrige svømmere og folk i levnedsmiddelindustrien særligt udsatte.

Der er tale om sygdomme, som i langt de fleste tilfælde kun er forbundet med kosmetiske og/eller æstetiske gener for patienten. Desuden får patienten ikke farlige og ubehagelige bivirkninger, hvis lægen prøver sig frem - hvad mange praktiserende læger åbenbart gør.

Det ikke særlig vanskeligt at diagnosticere svampesygdomme. En korrekt diagnose kræver blot, at der tages et afskrab af de sygdomsramte celler. De dyrkes i laboratoriet, og efter en tid vil det stå klart, om lidelsen er eksem eller svamp. Men kontrolundersøgelsen har afsløret, at det hører til undtagelserne, at praktiserende læger foretager et afskrab.

En forkert diagnose kan blive en kostbar sag for patienterne. Medicin imod svampesygdomme hører ikke til den billige ende, og hvis den er ordineret på grundlag af en forkert diagnose, er pengene sandsynligvis smidt lige ud af vinduet.

Atasino svampemiddel
Antisvampevæsken Atasino bygger på »klog-kone-råd« samt kendskab til urten Echinacea augustifolia’s antiseptiske virkning. Atasino anvendes mod svamp på fødder, hænder, negle og mund, ved overfladebehandlinger og skylninger.

Atasino har været mange mennesker til gavn. Viser den ikke sin virkning inden for to flaskers brug, ligger problemet uden for midlets rækkevidde.

Flaske m. 20 ml.

 

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012