Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Tarmkræft - helbredelse er mulig med Brottrunk

Af W. Kanne, Tyskland

For kort tid siden fik jeg på ny bekræftet, hvilken vigtig rolle Brottrunk spiller ved en tarmbehandling. På et hospital havde overlægen ordineret en patient med en tumor i hovedet + daglige lavementer med 100 ml Brottrunk. Patienten ringede til mig to dage efter operationen og fortalte, at denne imod forventning var gået godt. Han havde også lavet pakninger med Brottrunk og desuden drukket den. Passer det, som prof. Hackethal mener, at man kan lave rovdyret kræft om til et husdyr? Det synes næsten sådan.

Hos firma Kanne foreligger der beretninger fra over 3.000 mennesker, der har fortalt om deres erfaringer. Hvert eneste brev er interessant og forbundet med en skæbne. Og der indløber hele tiden nye data.

Et ganske særligt tilfælde – som er fuldt dokumenteret fra lægelig side - angår en 64-årig mand. Specialisternes diagnose lød: Blærekarcinom (blærekræft), ikke operabel, fordi hjertet er for svagt og angrebet. Med ordene: "Jeg kan ikke forsvare at lade Dem dø på operationsbordet", sendte lægen ham hjem. Hvilket efter min mening var en ærlig og rigtig beslutning af urologi-professoren. På grund af hans sundhedstilstand sagde man til ham og hans kone, at han måske havde et kvart år tilbage at leve i.

Først herskede der stor bestyrtelse, så sagde konen ordret: "Jeg vil ikke lade dig dø, du skal drikke en flaske Brottrunk om dagen". Så begyndte manden at indtage en flaske Brottrunk om dagen. Efter kl. 24 kunne han ikke falde i søvn, derfor stod han op og drak endnu en hel flaske indtil kl. 1.30, mens han så fjernsyn. Altså en høj dosis, og det hver nat igennem et helt år. Efter et halvt år henvendte han sig til den samme professor. Denne kunne efter en grundig undersøgelse ikke finde noget tegn på sygdommen.

Bevismaterialerne stillede familien til rådighed for mig efter min anmodning med det formål at offentliggøre dem. De ville ikke have noget for det. Det er simple, ærlige mennesker, som kun ønsker, at andre også kan blive hjulpet.

Hvorledes er en sådan en forandring af organismen mulig? Hjertet var jo også impliceret. Hvad der lyder som en mirakel, lader sig ved nærmere betragtning delvis forklare. For det første havde manden en god livsvilje, og hans kone støttede ham. Viljen til overlevelse var meget stærkt udpræget hos begge. For det andet vågnede han instinktivt hver nat kl. 24 for at tage 750 ml Brottrunk til sig. Således kunne maven, tynd- og tyktarmen, samt nyrerne i de tidlige morgentimer – mens manden atter sov – arbejde i ro og optage energi. Og for det tredje overstrømmende han natten igennem sin krop med et levnedsmiddel, der nedbryder sygdomsfremkaldende kim, bringer ilt til cellerne, oversvømmer kroppen med enzymer, samt tilfører den mineraler og vitaminer i tilgængelig form, hvad der betyder, at organismen ikke bruger nogen energi til at forarbejde dette flydende kraftstof i organismen.

Endelig en yderligere kendsgerning: Efter at have drukket 750 ml Brottrunk på 90 minutter opstår der et helt naturligt søvnbehov. Selv stærke smerter bliver der dæmmet op for, og der sætter en helbredende søvn ind.

Dette fænomen har jeg selv opdaget efter et kravebensbrud. Smerterne var så stærke, at selv pakninger med Brottrunk ikke hjalp. Og smertestillende midler ville jeg ikke tage. Så kom jeg på den idé at bruge høje doser. Flere gange natten igennem drak jeg i ét drag et stort glas Brottrunk og faldt derpå igen i dyb søvn.

Man kan i dette tilfælde tale om en styrkelse gennem søvnen. Mere præcist sagt sker der en afgiftning af leveren og derved kommer det til et bedre velbefindende. Fænomenet med et langt bedre velbefindende opdagede jeg også i forbindelse med en salmonellaforgiftning, der varede to dage og var ledsaget af meget høj feber. I dette tidsrum drak jeg 6-8 flasker Brottrunk à 750 ml. En bekendt, der er professor i medicin, har bekræftet denne erfaring.

Kan denne højdosering overføres til kræftsyge? Afgørende i denne forbindelse er fordøjelsen, arten af tarmkræft, og hvor meget fordøjelseskanalen er angrebet. Men det vèd kun en læge med godt kendskab både til sin patient og til Brottrunk.

Kræft i tarmen
Hvert år får ca. 3.500 danskere kræft i tyktarmen eller endetarmen. Kræft i tyktarmen er en sygdom, som rammer stadig flere, mens kræft i endetarmen er blevet mindre hyppig. Der er næsten lige så mange mænd som kvinder, der får tarmkræft. De to sygdomme opstår sjældent før 40 års alderen. Ca. 45% af patienterne er stadig i live fem år efter sygdommens udbrud.

Døden sidder i tarmen
Sandsynligvis var drengens fordøjelseskanal næsten kun besat med patologiske kim. Sandsynligvis har også den degenerede gærsvamp Candida albicans samt andre sygdomsfremkaldende bakterier og kim, der havde fået overtaget, medvirket.

I en undersøgelse, som jeg har gennemført sammen med dr. Müller-Steinwachs og dr. Ionescu fra specialklinikken Neukirchen, blev Brottrunk testet for sine tarmflorastabiliserende og antimikrobielle egenskaber. I denne undersøgelse deltog 35 patienter, hvoraf 26 led af neurodermitis og 9 af psoriasis. Hos testpersonerne kunne man efter indtagelsen af Brottrunk konstatere en signifikant forbedret tarmflora. Denne forbedring var tydelig målbar, dette bekræftede de bakterielle undersøgelser.

Når bakterierne altså arbejder i fordøjelsesapparatet for organismen, så forløber alt sund og positivt. Alt tyder på, at mikroorganismerne i fordøjelsesapparatet, altså svampe og bakterier, i den sunde tilstand arbejder for os. Men ernæres de forkert, arbejder de for døden. Så kan de virkelig betegnes som liggravere.

Disse i grunden opsigtsvækkende ændringer til det gode kan kun forklares med denne tarmforbedrende mekanisme. Et gammelt lægeordsprog lyder jo også: "Sygdommen sidder i tarmen".

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012