Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Lycopen Complex: insulinlignende vækstfaktorer

 - altafgørende ved brystkræftdiagnoser

Verdens førende forskere mødtes sidste efterår i den tyske by Halle til et symposium med titlen "IGFs and Cancer" for at diskutere IGF (Insulin-like Growth Factors) som væsentlig kræftrisiko. Symposiet var et af de første formelle møder, hvor man fokuserede på IGF og den rolle, disse faktorer spiller ved diagnosticering og forebyggelse af kræft.

Insulinlignende vækstfaktorer udskilles af kroppen og kan forårsage svulster i endometriet og i prostata. Desuden kan brystet begynde at vokse i forbindelse med udskillelsen. IGF-I-niveauet er for nyligt blevet anerkendt som et potentielt forvarsel om bryst- og prostatakræft og kan muligvis også bruges som forvarsel for andre former for kræft.

Et af de mest betydningsfulde indlæg på symposiet kom fra Dr. Joseph Levy fra Ben-Gurion University and Soroka Medical Center i Beer Sheva i Israel. Ifølge en pressemeddelelse har Levy udtalt, at han har fundet bekræftelse for, at en af verdens kraftigst virkende antioxidanter, naturlig lycopen fra tomater, kan forebygge kræft ikke blot ved at forhindre cellerne i at vokse som følge af IGF-I, men også ved meget effektivt at sænke blodets indhold af IGF.

Lycopen er velkendt som middel til at reducere risikoen for prostatakræft. Men undersøgelser, som Dr. Levy og Dr. Yoav Sharoni netop har færdiggjort, viser, at lycopen muligvis har langt flere fordele. Levy præsenterede de seneste resultater, som viser, at blodets indhold af IGF-I blev reducereder efter behandling med lycopentilskud. Han omtalte også resultater, der viser lycopens evne til at reducere IGF-niveauet i kræftceller.

Læs mere om Lycopen Complex her!

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012