Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin sænker kolesterolspejlet

Undersøgelser har vist, at Skallin kan reducere kolesterol- og triglyceridniveauet i kroppen.

På baggrund af en analyse af de dobbeltblind-forsøg, der blev foretaget i 1997, har man konkluderet, at en daglig dosis på 10 g Skallin kan sænke kolesteroltallet med 5% og LDL-kolesteroltallet med 9%.

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer
Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%! (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Adskillige lægeplanter og plantestoffer har vist sig at kunne beskytte LDL-kolesterol mod skader som følge af frie radikaler. En fire år lang klinisk undersøgelse af 50-80 årige med åreforkalkning har vist, at 900 mg standard hvidløgstilskud kan reducere dannelsen af plak i årerne med mellem 5 og 18%. Forbedringen var mest markant blandt kvinder.

Se også: Candolic - et godt alternativ til naturligt hvidløg

Kilder:
Olson BH, Anderson SM, Becker MP, et al. Psyllium (Skallin)-enriched cereals lower blood total cholesterol and LDL cholesterol, but not HDL cholesterol, in hypercholesterolemic adults: Results of a meta-analysis. J Nutr. 1997;127:1973-80.
Koscielny J., Klüssendorf D, Latza R, et al. The antiatherosclerotic effect of Allium sativum. Ahterosclerosis 1999;144:237-49.

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012