Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Øko-svesker til dit velbefindende

Om træet: Oprindeligt stammer blommetræet (Prunus domestica) fra Forasien. Med korstogene kom det til middelalderens Europa. Nu vokser blommetræet også i de tempererede områder i Europa, Sydafrika og Nordamerika. Når de flotte, ovale frugter er modne, sidder de på træet - spændt til bristepunktet med frugtsaft. Og så skal de høstes hurtigt, for ellers falder de til jorden og er intet værd.

Om indholdsstofferne: Når man ser på vitaminer enkeltvis, så kan blommer ikke rigtigt prale af noget stort indhold, men ser man samlet på det - SÅ er der noget at hente! Udover B12-vitamin og biotin indeholder blommer samtlige andre B-vitaminer. Og det er det, der er det fantastiske: Isoleret set har B-vitaminerne ikke nogen særligt stor virkning, men får man dem sammen, har de en "eksplosiv" indvirkning på stofskiftet. Blommer indeholder desuden kalium, jern, kobber og selen. Og ydermere: 100 g søde, tørrede blommer kan faktisk dække en tredjedel af det daglige fiberbehov for en voksen person.

Om virkningen: Tørrede øko-svesker der har ligget i blød natten over, er et velkendt middel til regulering af fordøjelsen. Indholdsstofferne gør afføringen blød og virker som en glidefilm i tarmen. Frugterne er også med til at sænke og regulere kolesterolspejlet. Øko-svesker indeholder virkningsstoffer, der omdanner "fortykkende" kulhydrater til fedtmolekyler, som tjener som energilager. På denne måde kan en øko-sveskekur være et godt supplement til en generel kur. Frugterne giver energi og øger vores velbefindende. Den kinesiske medicin anbefaler øko-sveskesaft som morgeneliksir, fordi det forfrisker og udrenser kroppen. Det optimale er at drikke saften let opvarmet. Den må under alle omstændigheder ikke være koldere end kropstemperaturen. En øko-sveskekur af en uges varighed med 200 g blommer kan desuden også få bugt med nervøs uro og depressivitet.

Natur-Drogeriets øko-svesker, når svesker skal være bedst - velsmagende, søde og "virksomme"!

 

 

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012