Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hjælp til en lettere fødsel

Urter:
Marcussens the nr. 319 (Svangerskabsthe I): Tages 4-6 uger før fødselen. Indeholder urterne anis, malurt, løvefod, hjertensfryd, krusemynte, berberis.

Marcussens the nr. 320 (Svangerskabsthe II): Tages, når fødslen er forestående (fremskynder veerne). Indeholder urterne kamilleblomst, angelikarod, cikorierod.

Vitaminer:
Det kvindelige reproduktionsapparet har brug for A-vitamin. Dr. Thomas Moore, Cambridge, England, har konstateret, at A-vitamin (som naturlig betacaroten) reducerer vanskelighederne ved fødslen og hjælper med til at forhindre både fosterskader og fødselsskader af øjne og hjerte, samt ganespaltning. Også vitaminerne B2 og B6 og især Folsyre anbefales (G. Null: The Complete Guide to Health and Nutrition).

Dagligt vitamintilskud: 1 Maximum tablet, 1 Bionorm Betacaroten kapsel (9 mg), 2 Folsyre tabletter (400 mcg), 1 Super B2 tablet (50) og 1 Super B6 tablet (50 mg).

Kosten:
Begræns forbruget af salt mest muligt i de sidste måneder; spis flere grønsager (grønne blade indeholder folinsyre og K-vitamin, røde og orange grønsager indeholder betacaroten) og mere frugt (rig på vitamin C). Det er sammen med fuldkornsbrød og -grød fiberrige kostemner, der hjælper med til at holde maven i orden. Et godt kosttilskud er B-vitamin flager.

Adelle Davis er en af USA's kendteste og mest værdsatte ernæringseksperter og har studeret ved Purdue Universitetet foruden en lang række andre amerikanske universiteter, for til sidst at opnå sit Master of Science bevis fra den medicinske skole på University of Southern California. Hun siger:

En fødselsspecialist har fortalt mig, at smerterne bliver mindre når den fødende får 600 enheder E-vitaminer, når veerne sætter ind. Der er ingen tvivl om, at dette vitamin forebygger den kløen, trækken og de langstrukne smerter et sår, der er ved at hele, giver.

Mit råd til kvinder, der venter sig, har længe været, at de, så snart veerne begynder, skal tage en D-vitamin kapsel og to til tre calciumtabletter hver time indtil de bliver kørt ind på fødestuen. Jeg er forbavset over alle dem, der har skrevet til mig eller fortalt mig, at de ikke havde smerter under fødselen og som ofte tilføjede: »Jeg troede, jeg havde ondt på grund af luft i maven, da barnet blev født«.

Mangel på calcium giver lettere huller i tænderne og demineraliserer knoglerne, hvad selv den største dosis D-vitamin ikke kan rette op på. Både calcium og D-vitamin skal indtages, absorberes og udnyttes i tilstrækkelige mængder, hvis man vil holde tænder og knogler sunde. Selv om fosfor er kombineret med calcium i knogler og tænder og sandsynligvis er vigtigere end noget andet af kroppens mineraler, er der normalt mere end tilstrækkeligt af dette i den almindelige kost.

Læs også:
Kaffe og the øger risiko for for tidlig fødsel
Alkohol og for tidlig fødsel
Folsyre
Koffein bør undgås under graviditet
Muno Colostrum - et naturligt tilskud til vores sundhed
Gode råd under graviditeten

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012