Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Calcium får folk til at tabe sig

Ny forskning viser, at et højt indtag af calciumprodukter

Ny forskning indikerer, at calcium har en slankende effekt. Det er en række befolkningsundersøgelser fra udlandet - primært USA - der har vist, at der er en sammenhæng mellem calcium-indtag og vægt.

»Det tyder på, at jo højere calcium-indtag jo lavere vægt,« siger ph. d. studerende på Institut for Human Ernæring, Janne Lorenzen, fra Landbohøjskolen i København.

Hun har netop afsluttet et dansk forsøg omkring sammenhængen mellem indtaget af calcium og vægt, og resultatet af forskningen er ved at blive offentliggjort i et internationalt tidsskrift. Derfor kan Janne Lorenzen ikke gå i detaljer med, hvad deres forskning viser. Hun kan dog godt afsløre, at de danske resultater ikke afviger fra de udenlandske. »Det er endnu for tidligt for os at konkludere noget drastisk påbaggrund af vores resultater. Men vi fortsætter med at kigge nærmere på fænomenet, ligesom der også foregår en masse forskning i USA, så forhåbentlig kan vi snart sige noget mere præcist. Både med hensyn til, hvor stor effekten er, og hvilke mekanismer der ligger til grund for effekten,« siger Janne Lorenzen.

Calcium sænker forhøjet blodtryk og normaliserer mange andre ting - læs: Kalium, calcium, magnesium, C-vitamin og for højt blodtryk

PS: Øget calciumindtagelse via mælk giver ofte blodmangel og forstoppelse, men fås det via grønne grønsager, giver det sundhed. Hvis du ikke kan/vil spise nok grønne grønsager, så supplér med   Østerskal kapsler, Calcium Extra med D-vitamin, eller  Alfalfa kapsler.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012