Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Candolic mod mavesår

En af de vigtigste årsager til mavesår er smitte med bakterien Helicobacter pylori, og en varig helbredelse af tilbagevendende mavesår kan i de fleste tilfælde kun sikres ved at udrydde bakterien.

Det viser sig, at hvidløget i Candolic kapsler er i stand til at dræbe denne bakterie på grund af sit indhold af stoffet thiosulfinat. Candolic kan derfor være en ny både billig og bivirkningsfri strategi til forebyggelse og behandling af mavesår. Helicobacter pylori

Amerikanske undersøgelser har også vist, at husfluer kan give mavesår. Fluerne kan nemlig huse levende Helicobacter pylori på kroppen og i deres tarmkanal og dermed sprede bakterierne med deres afføring og andre udsondringer. De konkluderer, at fluerne dermed kan være en smittekilde og en årsag til mavesår.

Der er ingen tvivl om, at fluer kan sprede bakterier af forskellig art ved at sætte sig på madvarerne. Der er derfor god grund til at beskytte maden mod fluer, f.eks. ved at bruge låg eller net til at dække maden, når den står fremme. Det skal den helst så kort tid som muligt.

Så det er en god ide at tage Candolic, hvis man har eller har risiko for mavesår - også når det er fluesæson, enten hjemme eller på rejsen.

Læs mere om  Candolic hvidløgskapsler her!

En almindelig stueflue slæber millioner af sygdomsfremkaldere med sig. Den er medskyldig i udbredelsen af mavesårfremkalderen Helicobacter pylori. "En enkelt flue bærer indtil 6 millioner bakterier på sig og 40 millioner i kroppen, den er en jumbojet for mikrober", siger den amerikanske videnskabsmand dr. Peter Grubel. Indtil for kort tid siden antog forskerne, at bakterien kun kunne overleve i maven på pattedyr. Nye undersøgelser viser, at sygdomsfremkalderen også slår sig ned i affald, som insekterne sætter sig på.

Ref.: Nutrition Cancer, 1997; 27(2).

Health News 2004

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012