Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Med Ægte Venustorn® til kamp mod reuma og ledegigt

Ægte Venustorn® som et middel mod reuma, ledegigt (artritis), urinsyregigt og podagra og som et generelt udrensende middel, der stopper syrenedbrydningen af ledene og afhjælper smerter, har været kendt i folkemedicinen i Danmark i over 30 år og har forbavset utroligt mange mennesker på grund af dets gode virkning. Urten bruges som teudtræk eller tages som kapsler mod reumatiske lidelser, gigt, sukkersyge, samt lever-, nyre- og blæresygdomme. Tusinder af mennesker er blevet befriet for lidelser, de troede var uhelbredelige, og har lært at værdsætte dette naturmiddels usædvanlige egenskaber.

Reuma og gigt er komplekse sygdomme, der skyldes flere forskellige forhold, men miljøforhold og dårlige kostvaner er blandt de vigtigste faktorer, som belaster den menneskelige organisme gennem øget udfældning af urinsure salte i vævene og specielt i ledene. Fed kost, sukker og stimulanser som kaffe, te og alkohol hæver kolesterolniveauet i blodet og fremmer den farlige arterieforkalkning. Leveren, der må trække hovedlæsset i afgiftningen, overbebyrdes, og organismen rammes af en snigende selvforgiftning, hvis resultat er de meget pinefulde smerter i muskler og led, der går under betegnelserne reuma og ledegigt.

At problemet er meget stort vises ved, at der i Danmark indlægges ca. 40.000 mennesker årligt med gigt, og at Gigtforeningen tæller over 200.000 medlemmer. I Tyskland ligger reuma og gigt på andenpladsen over listen af antal sygdomsramte, og der findes et tidsskrift, der udelukkende drejer sig om forskning i reumatiske sygdomme - et andet vidnesbyrd om deres udbredelse.

Ægte Venustorn® er virksom mod rygsmerter
Ifølge en undersøgelse fra Neurologisch-Verhaltensmedizinische Schmerzklinik i Kiel er Ægte Venustorn® meget virksomt mod rygsmerter. Hos alle de 63 patienter, som blev behandlet med præparatet, blev spændingerne lindret. Smerternes intensivitet faldt til ca. det halve.

Ægte Venustorn® - kendt som gigtens fjende nr. 1 - har en stærk afgiftende og afslaggende virkning på stofskiftet. Drikker man 3 kopper te eller tager 2-3 kapsler 3 gange dagligt, vil man ofte allerede efter nogle få dage få en mørk og ildelugtende urin, der skyldes de mange skadelige stofskifteslagger, der udledes. Sygdoms- og smertefremkaldende stofansamlinger i væv og led fjernes, og sygdommen angribes ved dens rod!

Det er vigtigt, at man ikke blot resignerer og "lærer at leve" med sygdommen. Ægte Venustorn® er et middel i kampen mod reuma og ledegigt, hvis effektivitet har overrasket mange. Eftersom sygdomsårsagerne varierer fra person til person, er Ægte Venustorn® ikke nødvendigvis virksom i alle tilfælde, men statistikken viser,  at 6 ud af 10 patienter opnår bedring ved at tage urten.

 

Ægte Venustorn® forhandles af Natur-Drogeriet og kan købes hos materialister og i helsekostforretninger.

Læs også om:
Ægte Venustorn®
Brændenælde
Ingefær
Tayuya
MSM
Chondroitin
Hyben lindrer gigt, giver energi og bedre søvn
Læge Kirstine Nolfi: råkostens betydning for sundheden

Dit lægemagasinet 3/89 årg 3

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012