Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Microcid contra candida

Microcid er UDGÅET

Der henvises til disse alternative præparater:
Candolic kapsler
Ipe Roxo kapsler og te
Citridal dråber
Citral Lemongræs kapsler
Propolis kapsler og dråber

- en behandling af en besværlig svampesygdom

Kroniske svampeinfektioner i mave/tarm kan være årsagen til en lang række alvorlige lidelser. En af de mest almindelige og mest ondartede gærsvampe er candida albicans en parasit, der kan fremkalde bl.a. maveltarmplager, allergier, astma, infektioner, muskelsmerter, diverse psykiske problemer mv.

Alle disse lidelser sammenfattes under navnet candidasyndromet, og det uhyggelige er, at mange sygdomme ikke bliver behandlet, fordi den virkelige årsag aldrig bliver opdaget.

Den førende autoritet på området er amerikaneren dr. C. Orion Truss, der i 1983 har samlet sin viden i bogen The Missing Diagnosis (Den manglende diagnose). Mange læger mener i dag, at opdagelsen af candida-syndromet er noget af det vigtigste, der er sket inden for medicinen i de sidste 20 år.

Hvem rammer Candida?
Kvinder er en mere udsat gruppe end mænd, fordi hormonale forhold bl.a. menstruation og svangerskab disponerer for candida. Ligeledes brugen af p-piller og kliniske hormonpræparater - desuden kortison.

Microcid - et våben mod candida
Candida er en hårdnakket svampeinfektion, som det kræver betydelig indsats for at slippe af med. Kostændringer, mælkesyrebakterier, vitamintilskud er nogle af metoderne, men ofte slår de ikke til. Derfor lanceres der nu et helt nyt præparat - Microcid kapsler - som er fremstillet af naturlige, svampedræbende æteriske olier.

Det har længe været kendt, at æteriske olier har en mikrobe-dræbende virkning. Amerikanerne dr. S.C. Garg, dr. D.E. Connor og dr. L.R. Beuchat har i uafhængige undersøgelser analyseret et stort antal æteriske olier (J Food Sci., Vol. 49,1984). Resultaterne var meget opmuntrende: nogle af de mest effektive olier var i stand til at skabe hæmningszoner på 12 - 22 mm, når de blev anbragt i forskellige bakterieog gærsvampekulturer.

Microcid er fremstillet af de mest virksomme æteriske olier i en hensigtsmæssig blanding, således at der ikke optræder skadelige bivirkninger.

Microcid kan uden problemer indgå i en mere traditionel candida-terapi, idet der er tale om koncentrerede, naturlige substanser, som på ingen måde svækker andre tiltag.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012