Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Citridal effektiv imod vaginal candidiasis

Candidiasis (forårsaget af overvækst af Candida albicans) er udbredt i det moderne samfund, sandsynligvis især på grund af det høje forbrug af forarbejdede fødevarer og enkle sukkerstoffer. Denne gær, der forekommer hos såvel tilsyneladende sunde personer som personer, der har symptomerne, kan skabe problemer, som rækker fra hudirritationer og kløe til hovedpine, letargi, søvnforstyrrelser og humørsvingninger. Mens der er mange, som er skeptiske over for ideen om en systemisk Candida infektion, så er der ingen, der betvivler dens eksistens som en vaginal infektion.

Citridal er takket være sin evne til at eliminere gærorganismer et effekt middel til behandling af denne årelange lidelse. I en undersøgelse lavet på Universidad Autonoma de Nuevo Leon i Monterry, Mexico, blev Citridal testet i behandlingen af vaginal Candida albicans. En testgruppe på 24 patienter med en klinisk og laboratoriemæssig diagnose af vaginal Candida albicans blev udvalgt. Kvinderne var fra 22 til 44 år og havde alle et aktivt sexliv. Forskellige præventionsmetoder blev brugt i gruppen, og tidligere klinisk evaluering varierede fra 1,5 måneder til 8 år. Alle personer douchede sig med en svag fortynding af Citridal (5 dråber i 8 ouces destilleret vand) to gange i døgnet i 3 hinanden følgende dage, hvilket udgjorde en fuld behandling.

Dr. Luis E. Todd konkluderer: "Af de 20 patienter, der modtog behandling, blev 15 patienter helbredt efter den første behandling. 4 patienter blev behandlet 2 gange, og 1 patient gentog behandlingen 3 gange på grund af en positiv laboratorierapport. Da man heller ikke i dette forsøg fik en negativ rapport, gav vi kvindens mand den samme behandling. Efter denne tredje behandling var laboratorierapporten om den vaginale kultur negativ for Candida albicans". Lægerne, der havde gennemført undersøgelsen, var tilfredse: "...fordi medikamentet har vist sig at være uden toxisk effekt på kvinderne".

"Min 9-år gamle datter fik en stor vorte på venstre fods hæl. Efter at have brugt nogle få dråber Citridal morgen og eftermiddag i en uge åbnede huden op, og hundredvis af små sorte sporer (hvad de så end var) begyndte at komme op til overfladen af huden, mens et nyt hudlag var begyndt at vokse. En uges behandling mere og huden var fuldstændigt helet".

Carl & Helen Lyon
Brooklyn, ME

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012