Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Maximum - Danmarks populære vitaminpille gav eksperter og presse røde ører

- men at den virker så godt, at den ligefrem kan betragtes som doping, kom alligevel bag på os!

Dette var, hvad TV og dagblade kunne berette: volleyballklubben ABC i Århus havde sommeren '99 til hver af sine ca. 300 spillere modtaget en håndfuld MAXIMUM piller fra NATUR-DROGERIET A/S, der er sponsor for klubben.

"Begivenheden" kom til pressens kundskab, og "Unge lokkes med piller til idræt" og "Dopingekspert advarer mod aggressive sponsorer" var overskrifterne på de to telegrammer, som nyhedsbureauet Ritzau sendte ud på nettet til de danske dagblade.

Den omtalte dopingekspert var formanden for Danmarks Gymnastik- otg Idrætsforeninger, Leif Mikkelsen, der udtalte, at det var "mildt talt tåbeligt" at uddele piller til sportsudøvere, og at han aldrig tidligere var stødt på den slags reklamefremstød i sportsklubber. For Leif Mikkelsen foresvævede et helt igennem lovligt vitaminpræparat med regulære, vigtige næringsstoffer at være farlig doping. "Jeg appellerer til de ansvarlige ledere i klubben om at stoppe det", lød den noget panikagtige melding fra den vrede formand.

Kortslutningen hos en idrætsleder og dopingekspert, der åbenbart ikke kender forskel på vitaminpiller og dopingmidler, bevirkede, at endnu flere blev opmærksomme på MAXIMUM, der er Danmarks mest omfattende vitamin/mineralpræparat med 13 vitaminer, 12 mineraler og ca. 200 aktive plantestoffer - et sundt og uskadeligt kosttilskud til alle, ikke bare sportsfolk.

I den århusianske volleyballklub tog man hændelsen fuldstændigt afslappet. Som klubbens næstformand Bo Liendgaard udtalte: "Personligt synes jeg, at vitaminpiller er en positiv ting, og vores medlemmer har moret sig over hele sagens forløb".

Morale:  Dette var igen historien om de fem fjer, som blev til fem høns med journalister i TV og på dagblade, samt såkaldte eksperter, der stod tilbage med 
røde ører! 


MAXIMUM - Danmarks bedste kostforsikring - forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger. Dåse med 90 tabletter (nok til 3 måneders forbrug).
 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012