Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Resultat Plus eller Skallin med pektin

Sådan kurerer du lettest forstoppelse
Til forskel fra havre- og hvedeklidfibre har opløselige fibre fra Skallin eller Resultat Plus med pektin en meget stor sugeevne. De opbygger en smidig form for gele i fordøjelseskanalen, hvilket fører til blød og let udskillelig afføring.

Fiberterapi er brugen af disse opløselige fibre fra loppefrøplanten i højkoncentreret form. De skal blot opløses i vand og drikkes, og derefter virker Skallin eller Resultat Plus med pektin ved regelmæssig brug som en naturlig tarmtræning. Den naturlige tarmfunktion genoprettes og vedligeholdes i det lange løb. Helt uden irritation eller tilpasningsproblemer. Hvis du vil vide mere om Skallin eller Resultat Plus med pektin, så spørg i din lokale helsekostforretning.

Pektin er en superfiber
Pektin er så at sige "limen", der holder plantecellerne sammen, og den findes i varierende mængder i forskellige frugter og grønsager.

Den amerikanske forsker, Dr. Sheldon Reiser fra Beltsville i Maryland, har fornylig afsluttet en undersøgelse af pektin, og ifølge ham er pektin den mest effektive fiber til kolesterolsænkning.

Pektins indvirkning på blodets lipoproteiner
Resultater fra laboratorieforsøg tyder klart på, at pektin har en specifik indvirkning på blodets ind­hold af LDL, og denne indvirkning synes at være elektrostatisk. Den iagttagne forbindelse mellem pektin og LDL kan være af afgørende betydning, eftersom LDL er den største biologiske bærer af kolesterol og hovedbestanddelen af de åreforkalkningslæsioner, som findes i sygt kredsløbsvæv.
American Journal of Clinical Nutrition 34: Januar 1981, pp. 50-53.

Pektin virker som en svamp i mave og tarm. Den binder stoffer i fordøjelsesvæskerne fra lever og galdeblære. Nogle af disse stoffer, galdesaltene, dannes ved hjælp af kolesterol. Normalt genoptages galdesaltene i kroppen, når de har været brugt i fordøjelsen. Men når pektin binder sig til galdesaltene, kan disse ikke genoptages, og derfor udskilles de. Det betyder, at kroppen må bruge af sit kolesterolforråd for at danne nye galdesalte. Jo oftere den gør det, desto mindre bliver dens beholdning af kolesterol, og desto sundere bliver blodårerne.

Undersøgelser har vist, at pektin kan absorbere kolesterol op til fire gange sin egen vægt.

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer
Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%! (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Læs mere om Resultat Plus og Skallin her!

Læs også:
Resultat Plus
Resultat Plus med Pektin
Fibre – hvordan de fremmer vægttab
Pektin er en superfiber

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012