Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Viden om vitaminer og mineraler

Maximum
Danmarks mest omfangsrige multivitamin- og mineraltablet med det nødvendige tilskud af alle vitaminer og de vigtigste mineraler, herunder vegetabilsk jern. Indeholder også Ginseng G 1000 og andre energigivende og mavestyrkende droger.
Dåse med 90 tabletter.

Total B-Complex
Den vigtige vitamin B-gruppe er her samlet i én tablet, der giver alle B'erne i deres ernæringsmæssigt rigtige doser.
Dåse med 60 tabletter.

Bamse vitaminer
Den populære og velsmagende multivitamin-mineral tablet, der er tilpasset behovet hos børn i alderen fra 1-10 år. Uden kunstige sødestoffer. Med jordbærsmag.
Dåse med 60 tabletter.

Blæretang/havalge kapsler
Havalger er enormt rige på spormineraler og et suverænt godt og billigt tilskud til kosten sammen med den daglige vitaminpille. Indeholder kun de lovlige mængder jod.
Dåse med 90 kapsler.

Østerskal
100% organisk calcium fra rensede, soltørrede østers, en af naturens rigeste calciumkilder.
Dåse med 90 kapsler.

CellSikker
Dette præparat indeholder phytonæringsstoffer, som der blive mere og mere opmærksomhed omkring. De mest spændende mikronæringsstoffer efter opdagelsen af vitaminerne.
Dåse med 90 kapsler.

Chlorella
Et usædvanligt næringskoncentrat af chlorella-alger (herunder alle essentielle aminosyrer), mange vitaminer (bl.a. B12), mineraler og sporelementer. Chlorella er lavet af brudte celler, således at optageligheden er optimal (80% optages). Indeholder også grøn byg.
Dåse med 150 kapsler/70 g pulver.

Unik Spirulina
De specielle blå-grønne spiralformede spirulina-alger er ikke blot meget næringsrige, de har også den spændende egenskab, at de udvider sig i vand og derfor giver øget mæthedsfornemmelse.
Dåse med 180 kapsler.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012